Word de ontspannen versie van jezelf

Dankzij het aanbod bij HeartState werk je aan een ontspannen, veerkrachtige en vitale levenshouding. Vanuit een ontspannen levenshouding ontstaat de ruimte om het leven te creëren zoals je dat zelf voor ogen hebt.Vol focus heb je weer energie en geniet je van het leven

Ervaar je stress, slaap je slecht of heb je het gevoel dat je ‘batterij’ leeg is? Tijdens stormachtige tijden is HeartState jouw rots in de branding. Met een persoonlijk plan word je op de beste manier geholpen om duurzaam je klachten aan te pakken en weer vol energie in het leven te staan.

Je kiest voor coaching met een unieke aanpak omdat we eropuit gaan in de natuur en je aan de slag gaat met dé wetenschappelijke techniek om balans te brengen in je gedachten, emoties en gedrag.

De down-to-earth benadering helpt jou zo goed mogelijk met het bij elkaar brengen van je verstand met je gevoel. En je werkt actief aan het herstellen van je energiebalans. Hoe zou het zijn als je weer geniet van een leven vol rust en energie?

Coaching op solide, wetenschappelijke basis

Belangrijk onderdeel van de coaching is de inzet van een effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode om je energie op te laden en vast te houden. Door het controleren van je ademhaling breng je binnen enkele minuten rust en balans in je lichaam. Deze vaardigheid is ook door jou te leren en kost weinig tijd om toe te passen. De resultaten zijn eenvoudig te meten en real-time inzichtelijk via een computer of je eigen smartphone. Hoe gaaf is dat?!

De natuur brengt je in beweging

Wandelen zet je lichaam en geest letterlijk in beweging. Het geeft je rust en ruimte om je gedachten te ordenen en stappen te zetten in je leven. De stilte en ruimte van de natuur zorgen voor een andere manier van denken. Je hoeft minder waakzaam en alert te zijn. Wandelen brengt je in contact met je lichaam en haalt je direct uit je hoofd. Het geeft rust aan je overprikkelde brein, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.

Vrijblijvende kennismaking

Alleen als jij en Edwin de indruk hebben dat hij je verder kan helpen, zal hij de mogelijkheden voor een passend aanbod met je doornemen.

Om te kijken of er een onderlinge klik is, bied ik je altijd een gratis en vrijblijvend coachgesprek (45 min) aan.

Tijdens dit gesprek gaan we op zoek naar jouw blokkades en ontdekken we hoe je weer in beweging komt. Je komt alles te weten over coaching voor mensen die op zoek zijn naar meetbaar resultaat. En waarbij we op een praktische manier te werk gaan die 100% bij je past.

Na het eerste gesprek heb jij een nieuwe koers. Mochten we daarna verder gaan, zul je veel van je blokkades overwinnen.

Zo zet je in korte tijd grote stappen richting een leven vol balans, energie en plezier.

✔️ Plan direct een vrijblijvende kennismaking

Kom doelgericht in beweging

Je gaat aan de slag met hét coachingsprogramma om jou mentaal, fysiek en emotioneel weer in beweging te krijgen. Pragmatisch, doelgericht en wetenschappelijk onderbouwd.

Vanuit een ontspannen levenshouding ga jij je gedroomde resultaat waarmaken.

Wat levert dit programma jou op?

 • Rust in je hoofd. Je krijgt tools om met je gedachten om te gaan.
 • Een opgeladen batterij. Je leert ontspannen, al is je werk nog zo druk.
 • Lekker in je vel. Je geniet weer van het leven vol rust en energie.

Welk pakket past bij jou?

Op basis van je persoonlijke situatie en behoefte bepalen we samen welk pakket het beste bij je past. Bekijk alvast de verschillende mogelijkheden.

Essentie

3 maanden persoonlijke één-op-één begeleiding

Soms is de route naar je gedroomde resultaat kort. Je volgt een snelle en krachtige aanpak om verder te kunnen. Je krijgt van mij 3 maanden persoonlijke begeleiding waarbij we elkaar 5 keer uitgebreid spreken.

Je ontdekt je persoonlijke energievreters en energiegevers en gaat aan de slag met dé belangrijkste techniek van HeartMath zodat je je kostbare energie weet te behouden. Dankzij een krachtige en bijzondere manier van coaching, waarbij je omgeven bent door de natuur, kom je tot rust en reken je af met je belangrijkste belemmerende overtuiging.

 • Drie maanden persoonlijke begeleiding.
 • Opsporen en dichten van je energielekken.
 • Overwin je grootste persoonlijke blokkade.

€ 795,-

Robuust

4 maanden persoonlijke één-op-één begeleiding

Je gaat voor een robuuste aanpak met meetbaar resultaat. Over een periode van ruim 4 maanden begeleid ik je persoonlijk en hebben we 8 afspraken.

Je leert de wetenschappelijk onderbouwde technieken om een boost te geven aan je energie. Je herstelt de balans tussen je werk, lijf en gevoel en we gaan eropuit in de natuur. Het is de meest ideale omgeving voor het ‘herprogrammeren’ van je mindset, zodat je de blokkades overwint die nu nog tussen jou en je gewenste doel instaan.

 • Vier maanden persoonlijke begeleiding.
 • Overwin je persoonlijke blokkades.
 • Direct kunnen ontspannen, al is je werk nog zo druk.
 • Praktische ondersteuning via Whatsapp en e-mail.
 • Persoonlijk en concreet actieplan.

Jij geniet binnenkort weer vol focus van het leven!

€ 1195,-

Ultiem

Een half jaar persoonlijke één-op-één begeleiding

Voor jou geen concessies. Je kiest het ultieme programma voor rationele en analytische mensen en gaat voor een duurzaam resultaat. Je krijgt 6 maanden persoonlijke begeleiding waarbij we maar liefst 11 keer afspreken.

Je doorloopt het volledige en wetenschappelijke HeartMath ‘Werken aan Veerkracht!’ coachingsprogramma waarin je alle 7 technieken leert te beheersen om gedachten, emoties en gedrag in balans te brengen. Je ontvangt persoonlijke hardware om op je eigen telefoon je stressniveau en voortgang te meten.

Ook ga je eropuit in de natuur en leer je je diepste innerlijke drijfveren kennen. We ‘herprogrammeren’ je mindset zodat niets je nog tegenhoudt om je doel te bereiken en weer vol energie in het leven te staan.

 • Zes maanden persoonlijke begeleiding.
 • Alles komt aan bod! Ook jouw mindset, persoonlijke blokkades en diepste drijfveren.
 • Praktische ondersteuning via Whatsapp en e-mail.
 • Inclusief HeartMath werkboek en apparatuur (Inner balance trainer).
 • Persoonlijk en concreet actieplan.

€ 1795,-

Steevast online 🖥️

Een half jaar online één-op-één begeleiding

Jij laat je niet door afstand en tijd begrenzen om tot een solide resultaat te komen. Je ontvangt 6 maanden volledig online begeleiding waarbij we 10 keer afspreken.

Je diepste drijfveren worden duidelijk en je begrijpt eindelijk waarom je doet zoals je altijd doet. Natuurlijk ga je ook aan de slag met het wetenschappelijk onderbouwde HeartMath ‘Werken aan Veerkracht!’ programma. Tijdens de verschillende afspraken leer je 7 unieke technieken te beheersen om je gedachten, emoties en gedrag in balans te brengen. Je ontvangt persoonlijke apparatuur om je stressniveau en voortgang realtime te meten. Die maak je eenvoudig inzichtelijk op je eigen telefoon.

 • Zes maanden persoonlijke, online begeleiding.
 • Voel je weer energiek en ontspannen.
 • Inclusief HeartMath werkboek en apparatuur (Inner balance trainer).
 • Praktische ondersteuning via Whatsapp en e-mail.
 • Persoonlijk en concreet actieplan.

€ 1349,-

Onderneem nu actie

En ontdek van welk pakket jij levenslang de beste vruchten plukt. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul eenvoudig het onderstaande formulier in. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Vul je gegevens in:

Hoe anderen de coaching hebben ervaren

Leert jezelf te begrijpen en anders naar jezelf te kijken

“Edwin is een uitstekend coach die je helpt ontdekken wat diep van binnen belangrijk voor je is en welke obstakels je tegenhouden om die te bereiken.

Hij houdt je goed een spiegel voor, waardoor je jezelf beter leert begrijpen en je ook anders naar jezelf kan gaan kijken. Ik ging begrijpen waarom bepaalde situaties bepaalde uitwerkingen bij mij hadden en kan daar nu ook beter mee omgaan.”

Andreas
Objectief, neutraal en betrouwbaar

“Edwin heeft de kennis en capaciteiten om een coachvraag breder te bekijken en objectief te blijven. Ongeacht wat ik vertelde, bleef hij altijd rustig en kalm, zonder te oordelen.

Ik heb hem ervaren als een betrouwbare coach op wie ik volledig kan reken en dat was voor mij nodig om daadwerkelijk vooruitgang te kunnen maken.”

Marie-Jose
Open, rustig en deskundig

“Edwin is open, rustig en weet de hartcoherentie-techniek goed over te brengen. Ik voelde mij op mijn gemak en werd ik op een prettige manier gecoacht.

De oefeningen hebben mij houvast gegeven. Edwin heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en hierdoor weer in balans ben. Bedankt!”

Frank

Mogelijkheden om voor vergoeding in aanmerking te komen

Via je werkgever 

Veel bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en professionele ontwikkeling. In bijna alle gevallen zijn werkgevers bereid vitaliteitstrajecten te vergoeden omdat zij gebaat zijn bij een gezonde, goed functionerende medewerker. Informeer bij jouw werkgever of hier mogelijkheden voor zijn.

Ik begrijp heel goed dat het spannend kan zijn om met je leidinggevende in gesprek te gaan. Maar in de praktijk ervaar ik dat bijna alle werkgevers bereid zijn om in de gezondheid van hun medewerker te investeren. Ik kan je altijd bij deze stap helpen.

Lees ook het uitgebreide artikel op deze site over vergoedingen via je werkgever. De inhoud van de gesprekken blijft altijd vertrouwelijk, ongeacht of jouw werkgever wel of niet het traject vergoedt.

Arbodienst/bedrijfsarts

In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een werkgever, na overleg met de bedrijfsarts, vaak graag mee. Zeker als het gaat om onderwerpen als burn-outpreventie, langdurig ziekteverzuim of duurzame inzetbaarheid. Informeer naar deze mogelijkheid.  Ook nu blijft de inhoud van de gesprekken altijd vertrouwelijk, ongeacht of je werkgever wel of niet het traject vergoedt. 

Aftrekbaar voor ondernemers / ZZP’er

Als ondernemer of ZZP’er kunnen de kosten en de btw van een zakelijk coachingstraject mogelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de website van de Belastingdienst. Je kunt ook informeren bij je accountant naar de mogelijkheden

Je zorgverzekering

Coaching behoort helaas niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Dit nadeel heeft wel als voordeel dat er geen beroep wordt gedaan op je jaarlijkse eigen risico dat in 2021 € 385 bedraagt. Afhankelijk van een aanvullende polis kan het zijn dat dit soort kosten gedeeltelijk vergoed worden als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij je ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden. 

Investeer in een energiek en gelukkig leven

Het kan voorkomen dat je niet voor een vergoeding in aanmerking komt. Stel jezelf dan de vraag: Wat kost het mij uiteindelijk wanneer ik geen coaching volg? Want wat is het je waard als je door slechts een paar sessies eindelijk verlost bent van dat probleem waar je al zolang mee worstelt? In de meeste gevallen is coaching een cadeau voor het leven!

Investeer in jezelf door middel van het aanbod bij HeartState. Daarmee bereik je een bewust, energiek, zinvol en gelukkig leven.
Als je overtuigd bent van wat de coaching je oplevert, kan je ook besluiten om het traject zelf te betalen. Je investeert dan in jezelf en in een energiek en gelukkig leven!
WhatsApp openen
1
Ik ben er voor jou!
Hallo 👋, ik help je graag verder. Als je mij laat weten wat je uitdaging is, denk ik vrijblijvend met je mee om een oplossing te vinden.

Met HARTelijke groet,
Edwin