Praktische coaching met IMPACT

De programma’s bij HeartState zijn gericht op vitaliteit, het ontwikkelen van veerkracht en leiderschap. Ze zijn favoriet bij mensen die een voorkeur hebben om eerst te denken in plaats van te voelen. Op een praktische en down-to-earth manier maak je gebruik van onze coachprogramma’s en zet je de volgende stap in je ontwikkeling.

Alle programma’s zijn praktisch van opzet, wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Mentaal sterk

Met dit programma krijg je grip op je drukke brein. Train jezelf kalm, stressvrij en positief te blijven, zelfs als je thuis of op het werk te maken krijgt met de grootste uitdagingen. Zo behaal je succesvol je doelen.

Het Mentaal sterk programma om jouw doelen te bereiken.

Werken aan veerkracht

De moderne maatschappij is druk, snel en prestatiegericht en vergt veel van onze mentale kracht. Ga praktisch maar wetenschappelijk onderbouwd aan de slag met hét programma om je veerkracht te versterken.

Leiderschap met IMPACT

Het unieke programma waarbij je leiderschapsvaardigheden en inzichten worden omgezet in blijvende verandering door je brein te trainen en te werken aan prestaties, verbinding en innerlijke rust. Zo sta jij zelfverzekerd aan het roer en maak je daadwerkelijk IMPACT.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?