Praktische coaching voor de IT’er

Alle coaching is gericht op het versterken van je persoonlijke veerkracht. Waarom?
Veerkracht maakt voor een groot deel uit hoe we in de wereld staan. Hoe we ons voelen en hoe we omgaan met situaties die op ons pad komen.

Veerkrachtige mensen accepteren eerder hoe het leven zich aanbied, improviseren, trekken les uit hun resultaten en communiceren effectief.

De programma’s zijn pragmatisch van opzet, wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Boost je veerkracht

De moderne maatschappij is druk, snel en prestatiegericht en vergt veel van onze mentale kracht. Ga praktisch maar wetenschappelijk onderbouwd aan de slag met hét programma om je mentale veerkracht te versterken.

Comfortabel samenwerken met ‘lastige’ personen

Een bewezen programma om effectief te communiceren en de samenwerking te versterken. Maak de verbinding vanuit je eigen kracht en met begrip van je gesprekspartner.

Mentale Fitness

Met dit programma krijg je grip op je drukke brein. Train je brein om het leven positief te benaderen in plaats van te vervallen in negativiteit.

Werken aan veerkracht

Het praktische en wetenschappelijk onderbouwde programma om je stress te verslaan en vol rust en energie in het leven te staan.

Authentiek leiderschap

Praktische coaching voor het ontwikkelen van authentiek leiderschap.

Reboot je slaap

Gezond slapen dankzij praktische coaching. Voor mensen die houden van een pragmatische, effectieve aanpak.

WhatsApp openen
1
Stel hier direct je vraag
Hallo 👋, ik help je graag verder. Als je mij laat weten wat je uitdaging is, denk ik vrijblijvend met je mee om een oplossing te vinden.

Met HARTelijke groet,
Edwin