Vitaliteitscoach Breda voor een energiek leven

Vitaliteitscoach Breda – Je bent op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde coach in de omgeving Breda, Terheijden of Prinsenbeek? Met de praktische en wetenschappelijk onderbouwde aanpak kom je snel en effectief van je klachten af. Ontdek tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking of deze coaching bij jou past.

Vraag jij je af hoe ernstig je (stress)klachten zijn?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Je wilt graag weten hoe je ervoor staat. Logisch, want overspannen of in een burn-out raken wil niemand. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en duidelijke uitslag. Hoe fijn is het om zekerheid te hebben?

Start nu de stress ⚡ risico test

Voorbeeldsituatie vitaliteitscoaching Breda

Stel je voor, je ligt ‘s nachts in bed en ziet de uren voorbij tikken terwijl je de slaap niet kunt vatten. De ‘processor’ in je hoofd draait overuren en krijg je niet tot rust. Overdag ontbreekt het je aan energie, focus en plezier. Je lichaam rammelt aan alle kanten en lijkt wel een oude tweedehands auto. Herkenbaar?

Het is belangrijk dat je op dit moment ingrijpt want hoe langer je wacht, hoe groter en ernstiger je problemen worden. Voorkom ernstige gezondheidsproblemen en langdurig ziekteverzuim door met een gecertificeerde coach aan de slag te gaan.

“Ik help rationele mensen die worstelen met hun dagelijkse verantwoordelijkheden. Door verstand en gevoel met elkaar in verbinding te brengen ontstaat zowel rust als voldoening in hun leven.”

Edwin Vriethoff is gecertificeerd TriA® Wandelcoach & TriA® Ont-stresscoach, aangesloten bij Wandelcoaching Nederland, HeartMath Benelux, NOBCO en EMCC en werkt volgens hun ethische gedragsregels.

Vitaliteits- en wandelcoach in Breda en omstreken

Bij HeartState is het mogelijk om samen met je vitaliteitscoach af te spreken in je eigen omgeving. Je hebt dus geen hinder van lange reistijden. Je bent welkom in één van de prachtige natuurgebieden in onze regio, bij de praktijkruimte in Zevenbergen of we spreken elkaar online. We doen wat voor jou op dat moment goed voelt en wat voor jou werkt.

Beschikbare plaatsen binnen de regio van Breda om af te spreken:

✅ Breda
✅ Prinsenbeek
✅ Terheijden
✅ Zevenbergen
✅ Moerdijk
✅ Etten-Leur
✅ Oudenbosch
✅ Klundert
✅ Fijnaart

De voordelen van stress- en vitaliteitscoaching bij HeartState

✅ Vrijblijvend en gratis kennismaken.
✅ Geen wachtlijsten en geen verwijzing nodig. Je kan vrijwel direct van start.
✅ Bewezen effectief dankzij wetenschappelijke methoden.

Op deze pagina ontdek je alles over de werkwijze.

Een unieke en bewezen aanpak op basis van wetenschappelijke methoden

Voor jou geen zweverige of ongefundeerde begeleiding maar een aanpak op basis van wetenschappelijke bewijzen en technieken om veerkrachtig in het leven te staan. Bovendien zijn het technieken waarvan de resultaten eenvoudig meetbaar zijn en die je realtime inzichtelijk maakt via een computer of op je eigen smartphone. Hoe gaaf is dat?!

Mijn aanpak onderscheidt zich omdat we coaching zowel combineren met de buitenruimte als met de wetenschappelijke techniek om balans te brengen in je gedachten, emoties en gedrag. Bovendien dragen beide benaderingen optimaal bij aan het in verbinding brengen van je verstand met je gevoel en bij het herstellen van je energiebalans.

Je overal kunnen ontspannen op basis van de wetenschappelijke techniek van HeartMath.
Je ontwikkeld de vaardigheden en de veerkracht om je op elk gewenst moment gelukkig en ontspannen te kunnen voelen.

Ontdek en beheers de unieke HeartMath vaardigheden nabij Breda

Centraal in de aanpak staan de technieken van het HeartMath instituut. De wetenschappelijke basis achter de verschillende technieken is namelijk uniek. Er is ruim 25 jaar onderzoek gedaan naar de vaardigheden die door jou eenvoudig te leren zijn. Bovendien zijn ze altijd en overal toe te passen. Wat zou jou dit kunnen brengen? Je kunt in ieder geval uitgaan van hogere prestaties, een betere gezondheid en een toegenomen vitaliteit.

Wandelcoaching in het Liesbos, het Mastbos of op de Vrachelse Heide

Wandelcoaching is een uiterst effectieve manier om je energie te herstellen en om op een natuurlijke wijze tot ontspanning te komen. Maak ook kennis met deze bijzondere manier van coaching waarbij je omgeven bent door de natuur. Het is een fantastische tegenstelling met de binnenomgeving waar jij normaal gesproken je werk doet. Weg achter die machines en beeldschermen. Jezelf even met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. Zie jij het al voor je?

Wandelcoaching is mogelijk in de prachtige natuur nabij Breda en Terheijden of in het Liesbos bij Prinsenbeek.
Kom op een natuurlijke wijze tot rust in de prachtige buitenomgeving nabij Breda. Tijdens de gesprekken hoor je de vogels fluiten, voel je de wind door je haren en de zon op je gezicht. Het maakt de coaching bijzonder en effectief.

Er zijn inmiddels bergen wetenschappelijk onderzoek verricht waaruit blijkt dat de natuur een krachtig instrument is. Dankzij de natuur herstel je van stress, raak je ontspannen, word je zelfverzekerder, krijgt je energie een boost en bovendien wordt het helder in je bovenkamer.

Blijf niet langer tobben

Je hebt op dit moment twee opties waaruit je slechts één logische keuze kunt maken. Ga je door op de huidige manier? – Het is dan helaas ook te voorspellen dat je probleem zich ook niet zal oplossen…

Of kies je er nu nog voor om in actie te komen zodat je binnenkort ontspannen en energiek in het leven staat? Stel je eens voor hoe dat zou zijn!

Dan ben je eindelijk verlost van het probleem waar je al zolang mee worstelt. Je voelt je ontspannen en kunt weer helder denken zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Nu een eerste stap zetten is het enige wat je hoeft te doen. Neem via Neem contact met mij op via WhatsApp WhatsApp contact met mij op of reserveer een plek in mijn agenda. Dan maken we binnenkort vrijblijvend kennis in de regio Breda. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

✔️ Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken
Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?