Coach Zevenbergen voor stress- en vitaliteitscoaching

Coaching Zevenbergen – Zoek je een betrouwbare en gecertificeerde coach in de regio Zevenbergen – Moerdijk? Dan ben je bij HeartState op het juiste adres voor begeleiding bij stress, vitaliteit en persoonlijk leiderschap. De coaching kan je volgen in de omgeving van Zevenbergen, waaronder Breda, Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur en Willemstad en bij het nieuwe PMC Zevenbergen.

We zijn tegenwoordig bijna allemaal druk en leven gehaast. Carrière maken, daarnaast zowel onze partner als kinderen aandacht geven en er een boeiend sociaal leven op nahouden. Het is dus niet vreemd dat de balans tussen werk en privé soms helemaal zoek is. Een onophoudelijke stroom aan gedachten in ons hoofd veroorzaakt onrust. Ondertussen slapen we slecht omdat we liggen te piekeren. 

Vraag jij je af hoe ernstig je (stress)klachten zijn?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Je wilt graag weten hoe je ervoor staat. Logisch, want overspannen of in een burn-out raken wil niemand. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en duidelijke uitslag. Hoe fijn is het om zekerheid te hebben?

Start nu de stress ⚡ risico test

Stress- en slaapproblemen hebben een grote impact op je functioneren. Je wilt voorkomen dat je uiteindelijk overspannen thuis komt te zitten. Blijf je tobben of onderneem je nu actie en ga jij je klachten aanpakken?

Centraal gelegen in Zevenbergen werk ik vanuit Praktijk Vitaal Moerdijk op de Campagneweg 1. Eenvoudig vindbaar en bereikbaar voor iedereen binnen de gemeente Moerdijk.

Edwin Vriethoff bij Praktijk Vitaal Moerdijk in het PMC Zevenbergen helpt je vitaal en veerkrachtig te voelen. Ook kan je terecht voor wandelcoaching in Zevenbergen en de gemeente Moerdijk.
Je bent van harte welkom bij Praktijk Vitaal Moerdijk voor vitaliteitscoaching op basis van wetenschappelijk bewezen technieken.

Een onderscheidende coachingsaanpak in Zevenbergen

Onderscheidend aan mijn aanpak is dat we de coaching combineren met de buitenruimte en een wetenschappelijk bewezen methode om grip te krijgen op je gedachten, emoties en gedrag. Je wilt immers zelf in controle blijven tijdens uitdagende situaties in deze drukke wereld. Bovendien dragen beide methodes optimaal bij aan het bereiken van ontspanning in het lichaam. Slechts enkele minuten oefenen per dag volstaan om dit te bereiken. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als jij je ook weer kunt ontspannen. Wat zou je dat brengen?

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. Daarnaast ben ik gelicenseerd TriA® Ont-stresscoach en HeartMath Certified Coach.

Lees hier meer informatie over de verschillende programma’s die je kunt volgen bij Praktijk Vitaal Moerdijk.

Voor wie is stress- en vitaliteitscoaching vanuit Zevenbergen bedoeld?

Mijn aanpak is pragmatisch, oplossingsgericht en effectief. Dit spreekt vooral mensen aan die houden van een praktische aanpak.

Ik heb veel ervaring met zowel mannen als vrouwen die vertrouwen op hun verstand en alles overmatig analyseren. Ze willen alles verklaren en begrijpen maar raken daardoor het contact met hun gevoel en intuïtie kwijt. Komt je dat bekend voor?

Het is goed dat je momenteel zoekt naar iemand die je kan helpen! Het is namelijk belangrijk dat je zo vroeg mogelijk leert omgaan met stressvolle momenten. Waarom zou je pas actie ondernemen wanneer je daadwerkelijk overspannen bent of in een burn-out zit? Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Vinden de coachgesprekken in Zevenbergen plaats?

De gesprekken vinden zowel plaats op de Campagneweg 1 bij het PMC Zevenbergen als in de directe omgeving van onze prachtige gemeente. De exacte locatie is afhankelijk van het soort coaching dat je volgt.

Woon je in één van de volgende plaatsen? Dan kan je zeker goed bij Heartstate terecht:

✅ Zevenbergen
✅ Prinsenbeek
✅ Breda
✅ Etten-Leur
✅ Moerdijk
✅ Standdaarbuiten
✅ Oudenbosch
✅ Klundert
✅ Fijnaart
✅ Willemstad
✅ Dinteloord
✅ Steenbergen

Het gemeentehuis van Zevenbergen in vroegere tijden. In Zevenbergen kan je terecht voor Wandelcoaching en Vitaliteitscoaching op basis van wetenschappelijke bewezen technieken. Edwin Vriethoff helpt jou en je organisatie verder op het vlak van vitaliteit en veerkracht.
Het oorspronkelijke gemeentehuis van Zevenbergen.

Wanneer we werken aan het herstellen van je lichamelijke balans doen we dat op de praktijk of doormiddel van online coaching. Je leert dan met name om zelf grip te krijgen op je emoties, gedachten en gedrag. We doen tijdens de afspraken metingen op de computer waardoor je direct ziet wat de voortgang en het ontspannende effect is van de oefeningen die je doet.

Om duurzame veranderingen aan te brengen in je gedachten, gedrag en overtuigingen, bied ik wandelcoaching aan in de regio West-Brabant. Standaard werk ik daarbij vanuit natuurgebied Appelzak in Moerdijk of het Liesbos bij Prinsenbeek. In overleg is coaching elders in de regio mogelijk. Bijvoorbeeld in Etten-Leur, Roosendaal of Breda of nabij de locatie van een eventuele werkgever. Wandelcoaching is altijd buiten in de natuur.

Tussen de verschillende gesprekken zit een periode van ongeveer 2 weken, zodat je in de tussentijd aan de slag kunt met je nieuwe inzichten. Nieuw gedrag inzetten heeft tijd nodig en een coach helpt je hiervoor zo goed mogelijk gemotiveerd te zijn. Fijn toch dat een deskundig iemand je helpt bij de uitdagingen die je tegenkomt?

Lees meer over mijn werkwijze

Coaching volgens een bewezen methode

De TriA® methode van Wandelcoaching Nederland, ‘Aandacht, Acceptatie en Actie!’ uitgevoerd in een natuurlijke omgeving, is een snelle en eenvoudige manier van veranderen! Dit praktische- en ervaringsgerichte stappenplan, gebaseerd op de positieve psychologie, stimuleert de zelfregie en veer- en daadkracht. Met het wandelen worden beide hersenhelften met elkaar verbonden, waardoor denken en voelen meer op één lijn komen. Om een duurzame verandering tot stand te brengen is dit essentieel.

Wandelen is goed voor onze mentale gezondheid. Ook helpt wandelen om even helemaal los te komen van je privé- of werkomgeving. Nu ook in de gemeente Moerdijk en Zevenbergen.
Ontdek ook de kracht van Wandelcoaching binnen de gemeente Moerdijk.

De natuurlijke omgeving met al zijn aspecten prikkelt de zintuigelijke waarneming en maakt dat je meer bewust bent van wat je voelt in bepaalde situaties. De steeds veranderende omgeving ‘dwingt’ je om oud, niet werkend gedrag en bijbehorende overtuigingen los te laten. Tijdens het bewegen komen ook hormonen vrij, zoals dopamine en endorfine, waardoor een positief en goed gevoel ontstaat.

Coaching met behulp van de TriA®methode brengt een positieve mindset, meer plezier in je leven, meer voldoening in je werk, meer zingeving en vitaliteit. Je gaat daardoor gemakkelijker om met de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. De TriA® methode is in 2008 ontwikkeld door Corrie Reijngoud, op basis van jarenlange ervaring met individuele- en teamcoachingstrajecten. Deze praktische aanpak heeft zich op vele levens-terreinen al bewezen.

HeartMath coaching is nu ook beschikbaar in Zevenbergen!

Centraal in mijn aanpak staan de technieken van het HeartMath instituut. De wetenschappelijke basis achter de verschillende technieken is namelijk uniek. Er is ruim 25 jaar onderzoek gedaan naar de vaardigheden die door jou eenvoudig te leren zijn. Bovendien zijn ze altijd en overal toe te passen. Wat zou jou dit kunnen brengen? Je kunt in ieder geval uitgaan van verbeteringen op het gebied van slaap, vitaliteit, concentratie en je gelukkig voelen.

De grootste voordelen van stress- en vitaliteitscoaching bij HeartState

✅ Altijd vrijblijvend en gratis kennismaken.
✅ Geen wachtlijsten en geen verwijzing nodig.
✅ Bewezen effectief dankzij wetenschappelijke methoden.

Neem nu de eerste stap. Het eerste coachingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Het succes van een coachtraject valt of staat bij de chemie tussen jou en mij. We beginnen daarom altijd eerst met een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een uur. Dat geeft jou de mogelijkheid om te onderzoeken of coaching bij HeartState in Zevenbergen je verder kan helpen.

Je staat nu voor twee opties waaruit je slechts één logische keuze kunt maken. Ga jij je weg vervolgen op de manier zoals je dat altijd al hebt gedaan? – Maar lost je probleem zich dan ook op?…

Of kies je er nu nog voor om in actie te komen zodat je binnenkort ontspannen en energiek in het leven staat? Stel je eens voor hoe dat zou zijn!

Je bent dan eindelijk verlost van het probleem waar je al zolang mee worstelt. Je voelt je ontspannen en kunt weer helder denken zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. Spreek ik je snel bij Praktijk Vitaal Moerdijk?

Laten we over jou praten!

Neem eenvoudig de eerste stap via het onderstaande formulier of
via Neem contact met mij op via WhatsApp Whatsapp. Ik zal dan zo snel mogelijk met je contact opnemen en dan spreken we af in de omgeving van Zevenbergen.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?