Wandelcoach West-Brabant, stop stress en voel je energiek

West-Brabant Zoek je een wandelcoach in de regio West-Brabant? Als TriA® Ont-stresscoach verzorg ik wandelcoaching in de regio West-Brabant, waaronder Breda, Moerdijk, Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal, Willemstad en Steenbergen.

Je hebt bij HeartState geen last van lange wachtlijsten en reistijden. Je spreekt met je vitaliteitscoach af op een locatie in je eigen omgeving. Wandelcoaching maakt het mogelijk af te spreken bij één van de prachtige natuurgebieden in jouw regio.

Ik help rationele denkers weer genieten van het leven door werk, lijf en gevoel in balans te brengen.

Jij zoekt geen zweverige of ongefundeerde begeleiding maar een aanpak op basis van wetenschappelijke onderbouwing en technieken om veerkrachtig in het leven te staan. Technieken waarvan de resultaten zelfs eenvoudig te meten zijn en die je real-time inzichtelijk maakt via een computer of je eigen smartphone. Hoe gaaf is dat?!

Wij zijn een match als jij:

  • Liever denkt dan voelt.
  • Niet zweverig maar praktisch en analytisch naar de wereld kijkt.
  • Weet dat je aan jezelf moet werken, maar geen idee hebt aan welke knoppen je moet draaien

Vraag jij je af hoe ernstig je (stress)klachten zijn?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Je wilt graag weten hoe je ervoor staat. Logisch, want overspannen of in een burn-out raken wil niemand. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en duidelijke uitslag. Hoe fijn is het om zekerheid te hebben?

Start nu de stress ⚡ risico test

De voordelen van wandelcoaching

Wandelcoaching heeft veel voordelen boven het coachen binnenshuis, zoals een coachplek, thuis of op kantoor. Tijdens wandelcoaching in de natuur krijg je letterlijk en figuurlijk meer lucht, waardoor spanningen en stress afnemen. Door buiten te wandelen worden je zintuigen automatisch geprikkeld. Je zal je na een wandeling energieker voelen en er is weer ruimte ontstaan voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Buiten wandelen is niet alleen gezond, want wanneer je in de natuur bent stimuleert dat ook om los te komen van je privé- of werkomgeving. West-Brabant heeft enkele prachtige wandelgebieden voor wandelcoaching.
Buiten wandelen is niet alleen gezond, want wanneer je in de natuur bent stimuleert dat ook om los te komen van je privé- of werkomgeving.

Een gesprek met een coach tijdens een wandeling in de natuur is een uiterst effectieve manier van ondersteuning. Coachees ervaren wandelcoaching als prettiger en luchtiger dan coaching binnenshuis. Het is eenvoudiger om met elkaar in gesprek te komen doordat je niet aan een tafel tegenover elkaar zit, maar naast elkaar loopt.

Iedereen heeft baat bij een coach

Wie een coach inschakelt, investeert direct in zichzelf. Ook wanneer jouw leven op orde is, zal je met een coach je doelen scherper kunnen stellen. Daardoor kan je jezelf blijven uitdagen en zal je nieuw gedrag succesvol in weten te zetten. Een coach schakel je in om het beste in jezelf naar boven te kunnen halen. Hij daagt jou uit, reflecteert en ondersteund je waar dat nodig is.

Inzien dat er iets moet veranderen kan confronterend, spannend, en onzeker zijn. Het is daarom dus heel waardevol om iemand te vinden die je kan begeleiden bij de uitdagingen die je tijdens dat proces van verandering gaat tegenkomen.

Daarom is het tegenwoordig heel normaal om de hulp van een coach in te schakelen. Bijna een kwart van de Nederlanders bezoekt momenteel een coach of heeft deze ooit bezocht.

De voordelen van coaching bij HeartState

✅ Er zijn geen wachtlijsten en je hebt geen verwijzing nodig.
✅ Bewezen effectief dankzij wetenschappelijke methoden.
✅ Altijd vrijblijvend en gratis kennismaken in je eigen regio.

Op deze pagina ontdek je alles over de werkwijze.

Coaching in West-Brabant op basis van de unieke TriA® methode

De TriA® methode van Wandelcoaching Nederland, ‘Aandacht, Acceptatie en Actie!’ uitgevoerd in een natuurlijke omgeving, is een snelle en eenvoudige manier van veranderen! Dit praktische- en ervaringsgerichte stappenplan, gebaseerd op de positieve psychologie, stimuleert de zelfregie en veer- en daadkracht.

Met het wandelen worden beide hersenhelften met elkaar verbonden, waardoor denken en voelen meer op één lijn komen. Om een duurzame verandering tot stand te brengen is dit essentieel. De natuurlijke omgeving met al zijn aspecten prikkelt de zintuigelijke waarneming en maakt dat je meer bewust bent van wat je voelt in bepaalde situaties.

De steeds veranderende omgeving ‘dwingt’ je om oud, niet werkend gedrag en bijbehorende overtuigingen los te laten. Tijdens het bewegen komen ook hormonen vrij, zoals dopamine en endorfine, waardoor een positief en goed gevoel ontstaat.

Coaching met behulp van de TriA®methode brengt meer plezier in je leven, meer voldoening in je werk en meer zingeving. Je gaat daardoor gemakkelijker om met de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

De TriA® methode is in 2008 ontwikkeld door Corrie Reijngoud, op basis van haar jarenlange ervaring met individuele- en teamcoachingstrajecten. Deze praktische aanpak heeft zich op vele levens-terreinen al bewezen.

Neem nu een logische beslissing

Je kunt op dit moment kiezen uit twee opties waarvan er slechts één logisch is. Blijf je doen wat je altijd doet? – Hoe groot is dan de kans dat je probleem zich oplost?…

Of kies je er nu voor om in actie te komen zodat je binnenkort ontspannen en energiek in het leven staat? Beeld je eens in hoe dat zou zijn!

Je bent dan eindelijk verlost van je probleem. Je voelt je ontspannen en denkt weer helder na zodat je keuzes maakt die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Nu een eerste stap zetten is het enige wat je hoeft te doen. Neem via Neem eenvoudig contact met Edwin Vriethoff op via WhatsApp WhatsApp contact met mij op of reserveer direct een plek in mijn agenda. Dan maken we binnenkort vrijblijvend kennis in de omgeving van West-Brabant. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Laten we over jou praten!

Neem eenvoudig contact op via het formulier. Ik zal dan zo snel mogelijk met je contact opnemen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Wandelcoaching Liesbos

Ik laat je graag kennis maken met mijn standaard coachlocatie. Bij voorkeur maak ik gebruik van het rustgevende en overzichtelijke Liesbos, gelegen tussen Prinsenbeek en Etten-Leur. Deze natuurlijke locatie bevindt zich op een kleine 10 minuten rijden van Zevenbergen. Onze coachsessie begint vanaf het eenvoudig te vinden terras bij Restaurant Boswachter Liesbosch. Het bos is ruim 200 hectare groot en bestaat voornamelijk uit loofbomen. Het is het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Op de hogere droge delen zijn ook naaldbomen aangeplant.

Wandelen in het Mastbos

Het Masbos bij Breda is een van de locaties waar je van mij wandelcoaching kunt krijgen. Het is niet alleen een prachtig bos, maar ook een van de alleroudste naaldbossen van Nederland. Centraal gelegen in West-Brabant is het bos is vanaf 1505 aangelegd en nadat het bos in 1800 voor een groot deel werd verwoest, is het bos opnieuw aangeplant en verder uitgebreid richting de Galderse heide.

Natuurgebied de Pannenhoef

Tussen Zundert, Etten-Leur en Rijsbergen in de provincie Noord-Brabant ligt een prachtig divers natuurgebied van circa 706 hectare. Het gebied bestaat voor een groot deel uit gemengd bos, afgewisseld door diverse vennen en enige heiderestanten. In het gebied broeden tal van vogels, waaronder de groene specht en de buizerd. Ik nodig je graag uit voor coaching in natuurgebied de Pannenhoef.

Natuurgebied De Appelzak

Verstopt tussen het industrieterrein van Moerdijk en het dorp Moerdijk ligt een klein maar divers natuurgebied. Door de grote afwisselingen tussen bos, grasland en zelfs een strandje langs het Hollands Diep, is dit een ideale plek voor een effectieve wandelcoach sessie. Je vindt er Wilgen, Acacia’s en Vlierstruiken en de aangelegde bossen bestaan uit Populieren en Essen.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?