Loonse Duinen Bram Naus Unsplash

Wandelcoaching zet je letterlijk in beweging

Ik ben TriA® Ont-stresscoach en daarom ga ik bij voorkeur met jou naar buiten in de natuur om te coachen. Buiten wandelen is niet alleen gezond, want wanneer je in de natuur bent stimuleert dat ook om los te komen van je privé- of werkomgeving. Dankzij wandelcoaching ben je zowel fysiek als mentaal in beweging en kom je letterlijk tot rust. Grenzen vervagen en je oordelen worden milder of verdwijnen. Daardoor ontstaat er ruimte in je hoofd en kan je ook beter bij je gevoel komen.

Buiten maken we gebruik van de natuurlijke omgeving om antwoorden en oplossingen voor jouw vraagstuk te vinden.

Dus niet tussen vier muren, maar buiten is de ideale plek om in beweging tot de kern te komen van je vraag. Tijdens het wandelen maken we gebruik van de metaforen en symbolen die de natuur ons biedt en doe je oefeningen die je inzicht bieden in jouw ingebrachte situatie. Ik help je hierdoor om zelf oplossingen te vinden waardoor jij weer in balans met jezelf komt.

Door gebruik te maken van de natuurlijke omgeving is het makkelijker om met elkaar in gesprek te komen en openingen te creëren. Coachees ervaren wandelcoaching als prettiger en luchtiger dan coaching binnenshuis. Dat komt voornamelijk doordat je niet aan een tafel tegenover elkaar zit, maar naast elkaar loopt. Je hoeft elkaar niet regelmatig aan te kijken, waardoor het landschap de kans krijgt je zintuigen anders te prikkelen. Je ervaart de wind door je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Je bent met je volledige aandacht bij het nu. Inzichten en resultaten ontstaan op natuurlijke wijze waardoor coaching effectiever wordt.

Door in de natuur te zijn kom je sneller uit je hoofd en kan je makkelijker bij je gevoel komen.

Ik maak voornamelijk gebruik van de natuur in West-Brabant, zoals in de omgeving van Zevenbergen, Willemstad, Moerdijk en Breda. In overleg zijn andere locaties ook mogelijk.

Persoonlijk 1-op-1 coachingsprogramma

Zie jij wandelcoaching helemaal zitten? Voor mensen die graag, op een vitale manier, rust en ruimte in het leven wil ervaren, werk ik met persoonlijke 1-op-1 programma’s. Tijdens je persoonlijke programma kom je zowel fysiek als mentaal in beweging dankzij de TriA® methode ontwikkeld door Wandelcoaching Nederland. Na enkele sessies heb jij op een natuurlijke manier antwoord gekregen op het door jou ingebrachte vraagstuk.

Interesse?

Wil jij meer weten over wat HeartState voor jou kan betekenen op het gebied van wandelcoaching of heb je interesse gekregen in wandelcoaching?

Neem eenvoudig contact op via het onderstaande formulier of
via Neem contact met mij op via WhatsApp Whatsapp. Ik zal dan zo snel mogelijk met je contact opnemen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?