Tijdelijk gratis e-book

Nog één laatste stap en ontdek wat je NU kunt doen om je hoofd tot rust te brengen.

Hoe? Dat lees je in mijn e-book dat ik de komende dagen gratis weggeef.

  • Stop de drukte in je hoofd.
  • Meer focus minder afleiding.
  • Rust in je lijf.

Vul je gegevens in:

Plus wekelijkse inspiratie. Uitschrijven kan met één klik. Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. Zie hiervoor de privacy verklaring.
Ontspanning en eindelijk rust in je hoofd met het gratis e-book op HeartState en Vitaal Moerdijk. Ontspan en krijg energie dankzij het gratis e-book reset je werkgeheugen van HeartState en Edwin Vriethoff.

Edwin Vriethoff

Ik ben Edwin Vriethoff en als stresscoach help ik gedreven IT'ers en ICT'ers die teveel stress ervaren met mijn methode naar een bewuster leven met meer ontspanning. Een leven waarin je weer zelfverzekerd het roer in handen neemt en richting geeft aan je doelen en dromen.

Nadat ik zelf in 2014 overspannen ben geweest, ben ik altijd gefascineerd gebleven in het onderwerp stress. Mijn opgedane kennis en inzichten komen samen in een bewezen methode waarmee we werken aan je vaardigheden, mindset en levensdoel. Een combinatie waardoor je gelukkig en energiek in het leven zal staan en stress geen vat meer op je heeft.

Als coach sta ik met beide benen op de grond, ben ik zowel analytisch en gestructureerd als ook warm en gevoelig. Ook voor jou sta ik graag klaar om weer rust terug te brengen in deze drukke wereld.

Vraag je gratis e-book NU aan
TriA Coach Wandelcoaching Nederland Nederlandse orde van beroepscoaches EMCC

Ik was verbaasd zo'n uitgebreid e-book te ontvangen.

Na het lezen ben ik met de meest aansprekende tips aan de slag gegaan. Ik slaap beter en kan me weer concenteren op mijn werk.

Bedankt voor alle praktische informatie en de tips die ik later nog van je ontving!

Frank Geenen, Logistiek planner
Edwin Vriethoff is professional HeartMath coach

Stress-expert

Hoi, prettig kennismaken! Ik ben Edwin en ik begeleid mensen met chronische stress. Ik doe dat met meetbaar resultaat dankzij een praktische en wetenschappelijke methode.

Eind 2014 heb ik ervaren wat het betekent om overspannen te zijn. Je vraagt je af hoe je in hemelsnaam in die situatie terecht bent gekomen, want zoiets overkomt jou toch niet? Het bleek uiteindelijk een groot cadeau waarbij ik veel over mezelf en stress leerde.

Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de IT ben ik bekend met presteren onder hoge druk en de vele deadlines.

Zelf kun je veel doen om je stressniveau te verlagen. Daarom deel ik praktische handvatten en belangrijke kennis over stress met jou via mijn e-book. Zo kan jij de eerste stap zetten.

Ik kon een aantal tips direct toepassen waardoor ik eindelijk weer wat rust kreeg. Thnx!
Geoffrey Theijssen
Enorm bedankt voor het delen van dit e-book. Simpel en begrijpbaar geschreven!
Linda Terlouw
Hele nuttige tips, dank! Fijn dat het e-book ook helpt te begrijpen hoe stress werkt.
Stef Joosten

Wil jij weer rust in je lijf?

Download dan nu gratis het e-book, ontvang 10 direct toepasbare ontspanningstips en ontdek de belangrijkste technieken om stress te overwinnen.

Gratis praktisch e-book om je energie terug te pakken en je weer rustig te voelen.