Verken de Positieve Intelligentie ervaring van Esmee. positieve intelligentie

Mentaal fit dankzij Positieve Intelligentie

Leestijd: 3 minuten

In een wereld die steeds veeleisender wordt en waarin persoonlijke groei en welzijn van groot belang zijn, is het ontwikkelen van een positieve mindset en veerkracht essentieel. Het Positieve Intelligentie® coachingsprogramma brengt precies dat, en in de volgende review deelt Esmée haar ervaringen na het doorlopen van dit programma.

Van zelfreflectie tot het vinden van positieve elementen in uitdagingen, haar reis getuigt van de kracht van positieve intelligentie® in het ontwikkelen van persoonlijke groei en welzijn.

Lees verder om te ontdekken hoe dit programma een blijvende impact heeft gehad op Esmée’s kijk op het leven en haar vermogen om positief te blijven, zelfs te midden van uitdagingen.

Een Positieve Reis naar Persoonlijke Groei

Mijn reis met het Positieve Intelligentie® coachingsprogramma is een avontuur waar ik met een positieve blik op terugkijk.

Aan het begin van het programma was ik geneigd mezelf weg te cijferen en alles persoonlijk op te vatten. Dankzij de inzichten die ik gedurende de weken vergaarde, ben ik nu beter in staat om afstand te nemen en situaties objectiever te bekijken.

Mentale Welzijn in de Schijnwerpers

Het programma heeft mijn ogen geopend voor de immense invloed van mentale gezondheid. In een tijd waarin fysieke gezondheid veel aandacht krijgt, biedt Positive Intelligence® een belangrijke aanvulling op het versterken van onze geestelijke veerkracht.

In de wereld van vandaag is het steeds belangrijker om niet alleen aan je fysieke gezondheid te werken maar ook om je mentale gezondheid te versterken.

Kracht van Zelfreflectie

Een van de meest waardevolle inzichten die ik heb opgedaan, is het belang van zelfreflectie. Het programma heeft me aangemoedigd om bewuster te zijn van mijn gedachten en acties, waardoor ik beter in staat ben om weloverwogen te reageren.

Groei in Samenwerking

De begeleiding tijdens het programma was prima in balans. Er was ondersteuning wanneer ik die nodig had, maar nooit op een opdringerige manier.

De interactie met anderen hielp me om verschillende perspectieven te zien en nieuwe benaderingen te ontdekken voor uitdagingen waar ik alleen niet aan had gedacht. “Oh zo kan het ook!”

Grappig was hoe mannen en vrouwen van inzicht kunnen verschillen.

Positieve Omslag in Uitdagingen

Het programma heeft me geholpen om zelfs in moeilijke momenten positieve elementen te vinden. Hoewel mijn sociale, werk en sportieve activiteiten momenteel worden beperkt, heb ik geleerd dat er altijd ruimte is om aan mezelf te werken en sterker te worden, zelfs als het leven even stilstaat.

Kracht van Positieve Communicatie

Ik herken het wanneer een ‘Saboteur’ het van me overneemt en ben dan in staat de situatie om te draaien naar iets positiefs. Ik ben directer geworden in mijn interacties en durf mijn behoeften uit te spreken. Niet langer laat ik dingen ‘in de lucht hangen’, maar ik tackle ze onmiddellijk met een positieve en doordachte aanpak.

Welke Saboteurs verschuilen zich in jouw brein?

Ben je nieuwsgierig welke Saboteurs jouw geluk, succes en ontspanning in de weg staan?

Door ze te ontdekken ga je hun invloed op jouw leven eindelijk beperken.

Start je gratis Saboteur test

Investeer in Lichaam en Geest

Ik raad het programma iedereen aan die bereid is te investeren in zowel een gezond lichaam als een gezonde geest. Je krijgt waardevolle tools om een gezonde geest net zo belangrijk te maken als een gezond lichaam.

Esmée

Ervaar Zelf de Kracht van Positieve Intelligentie

Esmée’s inspirerende reis met het Positieve Intelligentie® coachingsprogramma weerspiegelt de kracht ervan op persoonlijke groei en welzijn. Als haar verhaal resoneert en je nieuwsgierig bent geworden naar hoe Positieve Intelligentie® jouw leven kan veranderen, nodigen we je uit om meer te ontdekken.

Bezoek onze informatiepagina over Positieve Intelligentie® voor een diepere duik in het programma en de voordelen ervan, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Jouw eigen positieve reis naar persoonlijke groei begint hier.

X

donderdag 23 juni om 20.00 uur

Het geheim om weer vol focus van het leven te genieten.

Vertel me meer
X

+ 1432 mensen gingen je al voor

Ben jij de volgende?

Start nu je gratis assessment
X

Ter waarde van € 16,95 tijdelijk gratis

Meer dan 2347 downloads!

Pak je e-book mee
Prettig om kennis te maken!
Ik ben Edwin Vriethoff, eigenaar en oprichter van HeartState. Ik coach en train mensen die zich omschrijven als 'Wandelend hoofd' bij het in balans brengen van ratio en emotie. Dat doe ik in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde programma's. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal, waarin je niet alleen je prestaties verbetert, maar ook dieper verbonden bent en ontspannen in het leven staat.

Deel dit artikel:

Geef nu je reactie

Jouw mening of vraag doet er toe. Ik ontvang graag je reactie op dit artikel.

Vul je gegevens in. Je e-mailadres zal niet worden weergeven op de site.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?