Ervaringen van anderen

Je leest hier ervaringen van professionals die met mij hebben samengewerkt en wat coaching hen gebracht heeft.

Om privacy redenen worden alleen de voornamen van de coachees weergegeven.

Luistert met aandacht en helpt je in beweging te komen

“Als je bent vastgelopen heb je niet altijd de ruimte en open blik die nodig is om weer op gang te komen.

Edwin vraagt, luistert, spiegelt en helpt je helder te krijgen wat jij belangrijk vindt. Vervolgens wordt gekeken welke stappen gezet kunnen worden om daar te komen waar jij wilt. Het lijkt zo eenvoudig....”


Paul

Objectief, neutraal en betrouwbaar

“Edwin heeft de kennis en capaciteiten om een coachvraag breder te bekijken en objectief te blijven. Ongeacht wat ik vertelde, bleef hij altijd rustig en kalm, zonder te oordelen.

Ik heb hem ervaren als een betrouwbare coach op wie ik volledig kan reken en dat was voor mij nodig om daadwerkelijk vooruitgang te kunnen maken.”


Marie-Jose

Open, rustig en brengt kennis goed over

“Edwin is open, rustig, heeft veel kennis over de theorie van hartcoherentie en weet deze goed over te brengen. Ik voelde mij op mijn gemak en werd ik op een prettige manier gecoacht.

De oefeningen hebben mij houvast gegeven. Edwin heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en hierdoor meer in balans ben. Bedankt!”


Frank

Een spiegel die je helpt om je eigen vraag te beantwoorden

“Het is een bijzondere ervaring om zo veel over jezelf te leren. Met deze kennis stelt Edwin je in staat om je eigen coachingsvraag stap voor stap te beantwoorden. Het antwoord ligt in jezelf en Edwin helpt je met verschillende technieken om dit in te zien.”


Coen

Leert jezelf te begrijpen en anders naar jezelf te kijken

“Edwin is een uitstekend coach die je helpt ontdekken wat diep van binnen belangrijk voor je is en welke obstakels je tegenhouden om die te bereiken.

Hij houdt je goed een spiegel voor, waardoor je jezelf beter leert begrijpen en je ook anders naar jezelf kan gaan kijken. Ik ging begrijpen waarom bepaalde situaties bepaalde uitwerkingen bij mij hadden en kan daar nu ook beter mee omgaan.”


Andreas

Heel prettig in de omgang en stelt je op het gemak

“Ondanks dat ik in het verleden al best veel aan ‘zelf’ analyse heb gedaan ben ik door de met Edwin sessies toch weer tot nieuwe inzichten gekomen en heb een paar keer een mooie Aha-erlebnis gehad.

Ik vond Edwin als persoon heel prettig in de omgang en voelde mij bij hem bijzonder op mijn gemak. Ik vond het dan ook niet moeilijk om mij open te stellen naar hem. Ik vind hem een goede coach die met de juiste vragen probeert je tot inzichten te brengen, maar ook verder helpt als je daar zelf niet helemaal uitkomt.”


Ben

Rust, vertrouwen en in waarde gelaten

“Edwin straalt rust en vertrouwen uit en maakt dat tijdens gesprekken ook waar. Ik heb de coaching als heel prettig ervaren, ik werd in mijn waarde gelaten en kreeg alle ruimte.”


Alex

Leerzaam en toegankelijk

“Voor mij waren de verschillende sessies heel leerzaam. Ik heb daarbij een hoop geleerd over mijzelf en de manier waarop ik doe en laat.

Jouw toegankelijke persoon maakte een hele relaxte omgeving om vrijelijk mijn mening en gedachten te delen.”


Sjoerd

TriA Coach Wandelcoaching Nederland Nederlandse orde van beroepscoaches EMCC

Ik ben Edwin Vriethoff

Ik help professionals die worstelen met hun dagelijkse verantwoordelijkheden en verwachtingen. Vanuit een ontspannen levenshouding zijn ze zelfverzekerd in controle en voelen ze zich zowel voldaan als gelukkig.

Nadat ik in 2014 overspannen ben geweest, ben ik altijd gefascineerd gebleven in het onderwerp stress. Mijn opgedane kennis en inzichten komen samen in een bewezen methode waarmee we werken aan je vaardigheden, mindset en levensdoel. Een combinatie waardoor je gelukkig en energiek in het leven zal staan en flexibel met uitdagingen omgaat.

Ik sta met beide benen op de grond, ben zowel analytisch en gestructureerd als ook warm en gevoelig. Ook voor jou sta ik graag klaar om rust terug te brengen in jouw drukke wereld.

Meer over Edwin