Coach Etten-Leur op het gebied van stress en vitaliteit

Etten-Leur – Goed dat je op zoek bent naar een betrouwbare en gecertificeerde coach in de omgeving van Etten-Leur. Je kunt bij mij terecht in het geval van stressklachten, burn-out en slaapproblemen. Ik werk op basis van wetenschappelijk bewezen methoden. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend dus je kunt eerst ervaren of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Vraag jij je af hoe ernstig je (stress)klachten zijn?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Je wilt graag weten hoe je ervoor staat. Logisch, want overspannen of in een burn-out raken wil niemand. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en duidelijke uitslag. Hoe fijn is het om zekerheid te hebben?

Start nu de stress ⚡ risico test

Voorbeeldsituatie coaching Etten-Leur

Wanneer je blik op de wekker valt zie je dat het 2 uur in de nacht is. Toch lukt het je maar niet om in slaap te vallen. Ondertussen loopt de frustratie op. “Ik moet nu slapen, anders voel ik me morgen de hele dag moe!” Tot overmaat van ramp spoken er steeds meer gedachten door je hoofd waardoor je de slaap niet kunt vatten. “Ik ga die deadline niet meer halen!” “Ik ben helemaal vergeten om mijn collega terug te bellen!” Je staart naar het plafond en wanneer je opnieuw op de wekker kijkt is het inmiddels 3 uur. Is dit voor jou herkenbaar?

Het is belangrijk dat je op dit moment ingrijpt want hoe langer je wacht, hoe groter en ernstiger je problemen worden. Voorkom ernstige gezondheidsproblemen en langdurig ziekteverzuim door met een gecertificeerde coach aan de slag te gaan.

Vitaliteitscoach Edwin Vriethoff in de regio Etten-Leur helpt bij slaap problemen veroorzaakt door stress en piekeren.
“Ik help professionals die worstelen met hun dagelijkse verantwoordelijkheden en verwachtingen. Door verstand en gevoel met elkaar in verbinding te brengen ontstaat zowel rust als voldoening in hun leven.”

Edwin Vriethoff is gecertificeerd TriA® Wandelcoach & TriA® Ont-stresscoach, aangesloten bij HeartMath Benelux, Wandelcoaching Nederland, NOBCO en EMCC en werkt volgens hun ethische gedragsregels.

Vitaliteits- en wandelcoach in de omgeving Etten-Leur

Je hebt bij HeartState geen hinder van lange wachtlijsten en reistijden. Je spreekt samen met je vitaliteitscoach af nabij je eigen omgeving. Dankzij wandelcoaching is het mogelijk af te spreken bij één van de prachtige natuurgebieden in jouw regio. Ook is mogelijk af te spreken bij de praktijkruimte in Zevenbergen of we spreken elkaar eenvoudig online. We werken samen op een manier die voor jou op dat moment goed voelt en voor jou werkt.

Beschikbare plaatsen in de regio van Etten-Leur waar coaching mogelijk is:

✅ Roosendaal
✅ Zevenbergen
✅ Oudenbosch
✅ Rijsbergen
✅ Standdaarbuiten
✅ Hoeven
✅ Prinsenbeek
✅ Sint-Willebrord
✅ Sprundel
✅ Ruchpen

De voordelen van coaching bij HeartState

✅ Er zijn geen wachtlijsten en je hebt geen verwijzing nodig.
✅ Bewezen effectief dankzij wetenschappelijke methoden.
✅ Altijd vrijblijvend en gratis kennismaken in je eigen regio.

Op deze pagina ontdek je alles over de werkwijze.

Maak kennis met een unieke en bewezen aanpak op basis van wetenschappelijke methoden

Voor jou geen zweverige of ongefundeerde begeleiding maar een aanpak op basis van wetenschappelijke bewijzen en technieken om veerkrachtig in het leven te staan. Bovendien zijn het technieken waarvan de resultaten eenvoudig meetbaar zijn en die je realtime inzichtelijk maakt via een computer of op je eigen smartphone. Hoe gaaf is dat?!

De aanpak bij HeartState onderscheidt zich omdat we coaching zowel combineren met de buitenruimte als met een wetenschappelijke techniek om balans te brengen in je gedrag, emoties en gedachten. Dankzij deze aanpak brengen we je verstand in verbinding met je gevoel en herstellen we jouw energiebalans.

De HeartMath technieken zijn ook voor jou in Etten-Leur en omgeving beschikbaar.
Dankzij de vaardigheden en veerkracht die jij ontwikkeld ben je in staat om je op elk gewenst moment gelukkig en ontspannen te voelen. En dat ongeacht de werkdruk waar jij die dag mee te maken hebt.

Etten-Leur ontdekt de HeartMath technieken

Centraal in de aanpak staan de technieken van het HeartMath instituut. De wetenschappelijke basis achter de verschillende technieken is namelijk uniek. Er is meer dan 25 jaar onderzoek gedaan naar de vaardigheden die ook door jou eenvoudig te leren zijn. Je kunt ze bovendien altijd en overal toepassen. Stel je eens voor wat dit jou zou brengen! Een goede nachtrust, meer concentratie en een vitaal gevoel.

Wandelcoaching in het Liesbos of Pagnevaartbos

Wandelcoaching is een effectieve manier om je energie te herstellen. Je komt op een natuurlijke wijze tot ontspanning. Ontdek deze bijzondere manier van coaching waarbij je omgeven bent door de natuur. Het is een geweldige tegenstelling met de binnenomgeving waar jij normaal gesproken je werk doet. Even een moment om achter die machines en beeldschermen vandaan te komen. Jezelf even met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. Zie jij het al helemaal voor je?

Etten-Leur heeft prachtige gebieden voor wandelcoaching tot zijn beschikking.
Ervaar ook de rustgevende effecten van de natuur. Tijdens de gesprekken hoor je de vogels fluiten, voel je de wind door je haren en de zon op je gezicht.

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en de conclusies zijn stuk voor stuk dat de natuur een krachtig instrument is. Dankzij het bewegen in de buitenruimte herstel je van stress, raak je ontspannen, zelfverzekerder en ervaar je ook weer rust in je hoofd.

Maak een logische beslissing

Je kunt op dit moment kiezen uit twee opties waarvan er slechts één logisch is. Blijf je doen wat je altijd al gedaan hebt? – Hoe groot is dan de kans dat je probleem zich ook oplost?…

Of kies je er nu nog voor om in beweging te komen zodat je binnenkort ontspannen en energiek in het leven staat? Beeld je eens in hoe dat zou zijn!

Je bent dan eindelijk verlost van het probleem waar je al zolang mee rond loopt. Je voelt je ontspannen en kunt weer helder denken zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Nu een eerste stap zetten is het enige wat je hoeft te doen. Neem via Neem eenvoudig contact met Edwin Vriethoff op via WhatsApp WhatsApp contact met mij op of reserveer direct een plek in mijn agenda. Dan maken we binnenkort vrijblijvend kennis in de omgeving van Etten-Leur. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Laten we over jou praten!

Neem eenvoudig contact op via het formulier. Ik zal dan zo snel mogelijk met je contact opnemen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?