Edwin Vriethoff is professioneel HeartMath, Positive Intelligentie en Tria-coach

Laten we samen aan jouw groei werken!

Wil je stappen zetten op het gebied van veerkracht of persoonlijk leiderschap? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Je bereikt ons eenvoudig via e-mail of Neem contact met ons op via WhatsApp WhatsApp.

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter in het contactformulier, en wij bellen of mailen zo spoedig mogelijk terug.

Wist je dat onze hoogwaardige coaching en training volledig wordt vergoed door je werkgever?

Wacht niet langer, investeer in jezelf en zet die eerste stap naar succes. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en mijn team het avontuur aan te gaan!

Edwin Vriethoff is professioneel HeartMath, Positive Intelligentie en Tria-coach

Reken af met mislukte voornemens en verwezenlijk je dromen

Bibliotheek Zevenbergen, donderdag 25 januari 2024 om 19.00 uur

Stel je voor dat je jouw goede voornemens dit jaar niet laat stranden, maar je mooiste dromen laat uitkomen. Als je je voornemens wilt waarmaken, is mentale fitheid van cruciaal belang. Tijdens de inspirerende presentatie ontdek je hoe je de obstakels op je weg naar succes overwint en daadwerkelijk stappen zet naar een vervullend leven.

Meld je vandaag nog aan via het onderstaande formulier. Je gaat leren je mentale fitheid te vergroten en zo met succes je dromen verwezenlijken.

Tot binnenkort!

Het aantal beschikbare momenten voor het adviesgesprek is beperkt. Maak dus nu een afspraak en voorkom serieuze problemen. Ik sta voor je klaar.

Reserveer eenvoudig een gesprek of neem contact op via Neem contact met mij op via WhatsApp Whatsapp.