TriA® Ont-stresscoach Edwin Vriethoff is jouw rots in de branding tijdens stormachtige tijden.

Hoi, prettig kennis te maken!

Verlies jij bergen energie aan de dagelijkse uitdagingen in je leven?

Protesteert je lichaam en is je 'batterij' leeg?

Het bestaan van een wetenschappelijke methode om je weer vol energie te voelen was voor mij een eyeopener.

Ook jij kan die techniek leren gebruiken naast dat we je persoonlijke blokkades overwinnen door het 'herprogrammeren' van je mindset.

Jou begeleiden naar een situatie waarin je weer vol focus geniet van het leven, is wat mij drijft.

Met 22 jaar ervaring in de IT, heb ik gewerkt in een sector waarbij het werk vooral bestaat uit mentale inspanning. IT-professionals vergeten vaak dat er naast het hoofd nog een heel lichaam is dat ons informatie geeft. Met coaching help ik verstand en gevoel weer met elkaar in verbinding te brengen.

Daarom past mijn praktische aanpak 100% bij IT-professionals. Harde werkers die zoeken naar meetbaar resultaat. Ik help je zowel bij het in balans brengen van gedachten, emoties en gedrag als bij het 'herprogrammeren' van je mindset. Je krijgt een veerkrachtige levenshouding waardoor je weer ontspannen en met energie in het leven staat. Hoe voldaan en gelukkig zou jij je dan voelen?

Eind 2014 heb ik ervaren wat het betekent om overspannen te zijn. Hoe het is om thuis een druk gezinsleven te hebben en op het werk, maandenlang buiten je comfortzone, maximaal te blijven presteren. Je negeert de lichamelijke signalen waardoor je uiteindelijk letterlijk opgebrand bent en je afvraagt hoe je in hemelsnaam in deze situatie terechtgekomen bent.

De jaren erna heb ik nog tientallen collega's in eenzelfde situatie terecht zien komen en dat is doodzonde. Door een aantal eenvoudige principes toe te passen en beperkende overtuigingen te doorbreken kan je namelijk een hoop ellende voorkomen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze dat moeten doen. Je hoeft echt niet te wachten met ingrijpen tot het te laat is.

Ik ben gecertificeerd HeartMath® coach & TriA® Wandelcoach en beschik over diverse methodieken en manieren om jou verder te helpen. Ik ben aangesloten bij HeartMath Benelux, Wandelcoaching Nederland en NOBCO, de beroepsvereniging van professionele coaches in Nederland.

Bekijk mijn LinkedIn profiel wanneer je meer wilt weten over mijn werkervaring en opleidingen.

Van mij mag je verwachten dat ik je help bij het creëren van bewustwording, rust en het doorbreken van je beperkende overtuigingen. Ik sta met beide benen op de grond, ben zowel analytisch en gestructureerd als ook warm en gevoelig. Belangrijke waarden voor mij zijn vertrouwen, betrouwbaarheid en avontuur. Ik ben respectvol, leergierig, onbevooroordeeld en durf bovenal te experimenteren.

Maak nu vrijbijvend met mij kennis om je situatie te bespreken, dan gaan we er samen voor zorgen dat jij weer vol focus geniet van het leven!

TriA Coach Wandelcoaching Nederland Nederlandse orde van beroepscoaches EMCC

De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld waar iedereen probeert je iemand anders te laten zijn.

Wanneer je denkt, gelooft of weet, ben je zoals vele anderen. Maar op het moment dat je voelt, ben je niemand anders dan jezelf.

E.E. Cummings