“Ontwikkel de ontspannen versie van jezelf”

Vanuit een ontspannen levenshouding ontstaat de ruimte
om het leven te creëren zoals je dat zelf voor ogen hebt.

Ontdek een eenvoudige methode om jezelf in balans te brengen, sta weer aan het roer van jouw leven en weet wat het de moeite waard maakt.

Raak je vermoeid van de chaos in je hoofd?

Het liefst zou je verandering willen brengen in het leven dat zich beetje bij beetje om je heen gevormd heeft. Het voelt niet meer juist en je twijfelt aan een goede afloop als je op dezelfde manier doorgaat. Toch durf je niet zomaar het roer om te gooien omdat je verantwoordelijkheden hebt gecreëerd in je leven. Je wilt aan de verwachtingen van je dierbaren en collega’s blijven voldoen. Terwijl je van alles moet verdwijnt je energie beetje bij beetje en voel je je steeds vaker vermoeid.

Hoe is het toch zover gekomen?

Eigenlijk weet je wel dat je tijd voor jezelf nodig hebt om tot rust te komen, maar toch blijf je altijd maar doorgaan. Je moet sterk zijn van jezelf want als jij het niet doet, dan doet niemand anders het.

Je merkt dat je steeds meer moeite hebt je concentratie vast te houden, je hoofd lijkt echt letterlijk vol te zitten. Je ervaart regelmatig fysieke klachten zoals pijn in de nek en schouders, hoofdpijn of zelfs hartkloppingen. Toch trap je maar niet op de rem, bang om alles te verliezen dat je hebt opgebouwd.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

  • een methode beheerst om je direct rustig te voelen wanneer je onrust ervaart. Het maakt niet uit waar je bent; thuis, op kantoor of zelfs in de rij bij de kassa.
  • in vertrouwen je verhaal kwijt kan en helder krijgt wat je tegenhoudt in het vinden van persoonlijke rust. Samen maken we jouw weg vrij om voluit te kunnen leven.
  • elke dag energiek uit bed komt dankzij een helder doel wat je leven de moeite waard maakt.

Zou dat je niet heel veel rust brengen?

Dankzij het 1-op-1 coachingsprogramma “Ontwikkel de ontspannen versie van jezelf” ontdek en leer je alles wat je nodig hebt om rust te ervaren en voluit te leven. Dankzij de vaardigheden die je ontwikkelt, de inzichten die ik je laat opdoen en het nemen van heldere stappen sta jij stevig aan het roer en geef je zelf vorm aan je leven.

In slechts 2 weken tijd beschik je over de basisvaardigheid om balans te brengen in je leven en dat met maar enkele minuten oefenen per dag. Vanuit die balans werken we samen aan de toekomst die jij voor ogen hebt.

Blijf dan niet langer tobben

Nu is het moment waarop je een belangrijke keuze kunt maken om in actie te komen. Kies er vandaag voor om straks stevig en energiek richting te geven aan jouw leven.

Dus wil je de rust en balans terugbrengen in je leven en bovenal uitvinden & doen wat jou gelukkig maakt, dan gaan we samen aan de slag. Je kan kiezen uit een enkel programmaonderdeel, een mix van onderdelen of het beste wat ik je kan bieden inclusief diverse bonussen. Voor het exclusieve “Managed Cloud” programma zijn elke maand slechts 3 plekken beschikbaar. Welke aanpak past het beste bij jou en hoe wil jij richting aan je leven geven?

Plan een kennismakingsgesprek