“Ontwikkel de ontspannen versie van jezelf”

– Managed Cloud –

Vanuit een ontspannen levenshouding ontstaat de ruimte
om het leven te creëren zoals je dat zelf voor ogen hebt.

Je wilt dat er een eind komt aan het gejaag en gestres in je leven. Niet meer achter de feiten aanrennen en het gevoel hebben dat andere mensen zowel het tempo als de activiteiten in jouw leven bepalen. Je bent klaar met het dagelijks vermoeide gevoel en een hoofd dat overloopt.

De trein van jouw leven snelt zich al lange tijd voort. Je weet dat het tijd is om een keer te stoppen, maar je bent nog niet op de rem gaan staan. Sterker nog, je durft misschien niet eens op de rem te gaan staan, want dan kan het zijn dat je omgeving daar iets van gaat vinden. Je partner, je vrienden, je werkgever… Het liefst wil je dat alles blijft zoals het is, maar kan dat ook zonder alle stress en vermoeidheid?

Besef dat je bent aangekomen op een belangrijk moment. Een moment waarop je een fundamentele keuze kan maken. Ga je de regie terugpakken over je leven en het roer stevig in handen nemen of blijf je stuurloos ronddobberen en hopen dat er ooit betere tijden aanbreken?

Jouw weg naar balans, ontspanning en een betekenisvol leven

Het “Ontwikkelde ontspannen versie van jezelf” programma volgt een beproefde aanpak om jouw leven terug in balans te brengen en weer stevig aan het roer te staan. Je ontdekt hoe je met een eenvoudige techniek en dagelijks enkele minuten oefenen je lichaam weer in balans brengt en rust terug brengt in je hoofd.

Inzien dat er iets moet veranderen kan confronterend, spannend, en onzeker zijn. Het is daarom dus heel waardevol om iemand te vinden die je kan begeleiden bij de uitdagingen die je tijdens dat proces van verandering gaat tegenkomen. Uitdagingen die voortkomen uit meningen, oordelen en overtuigingen van jezelf en de mensen in je omgeving.

Samen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om naar je nieuwe gewenste situatie te komen. Je gaat de gedachtes en overtuigingen loslaten die je nu steeds weer onrust opleveren. En om echt zelfverzekerd en bewust richting te kunnen geven aan je leven gaan we jouw stip op de horizon bepalen.

Waarvoor kom jij voortaan elke dag met energie en focus je bed uit? Want echt weten wat jouw leven betekenisvol maakt zorgt ervoor dat jij je weer energiek en gelukkig voelt.

Tijdens het volledige programma ontdek je:

 • hoe stress werkt en wat de invloed daarvan is op je lichaam
 • je bewust te worden van je ademhaling en op te merken wanneer je teveel stress ervaart
 • hoe je met je ademhaling je lichaam weer in balans en in rust brengt
 • om de overtuigingen en gedachten die jou beperken en stress geven los te laten
 • welke waarden voor jou belangrijk zijn en waar je goed in bent
 • van welke dingen jij enthousiast wordt en energie krijgt

Hoe ik zelf ontdekte dat het ook anders kan

Met een achtergrond als IT’er ben ik zelf ervaringsdeskundige in het weten hoe lastig het is om te luisteren naar je gevoel en niet steeds in je hoofd te zitten. Ondanks dat ons lichaam steeds meer alarmbellen laat rinkelen, schuiven we deze signalen constant aan de kant. In ons overvolle hoofd gaan we ondertussen verder met strategisch denken en handelen. Daardoor zijn we geneigd om niet te doen wat goed voor ons is, maar kiezen we vanuit angst om iets of iemand te verliezen of uit de angst om te falen. En zo ging het ook bij mij eind 2014 mis toen ik overspannen raakte. Van het ene op het andere moment stopte ook mijn drukke bovenkamer met goed functioneren en kregen emoties en angsten de overhand.

Ik had het geluk om net op dat moment tegen een goede coach aan te lopen die mij geholpen heeft. Achteraf gezien was dit een van de leerzaamste periodes uit mijn leven. Ik leerde dat er ook nog iets bestond zoals gevoelens, maakte kennis met ademhalingstechnieken & mindfulness en zag in wat voor mij belangrijk was in het leven. Beetje bij beetje kwam ik weer stevig in mijn schoenen te staan. Ik ben er nog dagelijks dankbaar voor dat ik niet terecht ben gekomen in de spil van gezondheidszorg en bedrijfsartsen.

Die route om, met steun van een coach, op eigen kracht weer energiek en met plezier in je leven te gaan staan is een onbetaalbare ervaring. Een ervaring die ik iedereen gun!

Een bewezen aanpak om negatieve stress te lijf te gaan

Mijn aanpak richt zich op jouw vaardigheden, mindset en zingeving om stress geen kans meer te geven. Deze bewezen 1-op-1 totaalaanpak deel ik graag met je wanneer je moeite hebt on om overeind te blijven in deze drukke wereld. Ik werk graag samen met mensen die zelf hun leven weer op de rails willen krijgen, maar die de waardevolle begeleiding van een coach kunnen gebruiken bij de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Alles wat jij nodig hebt om grip op stress te krijgen en het roer weer stevig in handen te nemen van jouw leven komt aan bod in dit coachingsprogramma. Samen gaan we 6 maanden aan de slag en spreken we elkaar elke 2 weken. Je doorloopt de 3 verschillende sprints van het programma, waarna jij weer met zelfvertrouwen en plezier richting aan je leven geeft. Je krijgt de beschikking over al mijn kennis en ervaring zodat we samen gaan voor jouw gewenste resultaat!

Ja, ik wil graag weten of dit programma ook voor mij geschikt isJa, ik wil graag weten of dit programma ook voor mij geschikt is

Wat houdt het programma allemaal in?

Wat houdt het programma allemaal in?

 • We beginnen met een exclusieve VIP-Start: een dagdeel inclusief lunch waarin we een gefundeerde start leggen voor het verdere programma. We brengen je huidige stressniveau in kaart en tijdens een wandeling onderzoeken we wat je persoonstype zou kunnen zijn. Daarnaast maken we een start met de eerste sprint van het programma.
 • Je krijgt 6 maanden lang persoonlijke begeleiding. We komen elke 2 weken face-to-face bij elkaar. Afhankelijk van de fase in het programma ontvang je op deze momenten training of een coachgesprek.
 • Wanneer je tussendoor dringende vragen hebt onderhouden we contact via Whatsapp en e-mail.
 • Je doorloopt stap voor stap de 3 sprints van het programma. We beginnen met het omlaag brengen van je stressniveau en het herstellen van je balans. Daarna kunnen we aan de slag met je mindset en tijdens de laatste sprint gaan we opzoek naar het doel in je leven waarvan jij elke dag energiek je bed uitkomt.
 • We hebben 4 maanden na het afronden van je programma een follow-up gesprek om te bespreken hoe het de afgelopen periode gegaan is. Uiteraard is er ook ruimte om te sparren over uitdagingen en situaties die je nog bent tegengekomen.
 • Je ontvang een persoonlijke Inner Balance trainer t.w.v. € 189.- waarmee je via je telefoon of tablet inzicht krijgt in de actuele balans van je lichaam en het effect van je ademhaling.
 • Als bonus doen we een persoonstype interview t.w.v. € 225,- waardoor je inzicht krijgt in je persoonlijke overlevingsstrategie. Herken je allerdaagse manieren van denken, voelen en handelen. Door je eigen houding en aandeel te erkennen ontstaat de ruimte om nieuwe gedragsmogelijkheden te verkennen.
 • Als extra bonus ontvang je na de eerste sprint een premium half jaar member account t.w.v. € 19,99 op Meditation Moments. De nummer 1 meditatie app in Nederland. Daarmee heb je toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.

Voor wie is dit programma geschikt?

 • Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Je ervaart meer stress in je leven dan gewenst.
 • Regelmatig lijkt je hoofd over te lopen. Je concentratie is niet meer wat het was en je laat steeds vaker steekjes vallen.
 • Het liefst blijf je zelf aan zet in je leven, alleen merk je dat het steeds lastiger gaat. Je weet niet goed meer wat te doen.
 • Je wilt graag de vaardigheden ontwikkelen om rust en balans in je leven terug te brengen.
 • Je hebt behoefte aan iemand die je in vertrouwen kan begeleiden bij de uitdagingen die je op je pad tegenkomt.
 • Om een leven met meer ontspanning en minder stress te bereiken ben je bereid om met commitment aan je traject werken.
 • Je staat ervoor open om geconfronteerd te worden met je belemmerende overtuigingen en gedrag. Je mag uitgedaagd worden om uit je comfortzone te komen.
 • Het is niet van belang of je alleen teveel stress ervaart, al overspannen bent of zelfs een burn-out hebt. Sterker nog, voorkomen is beter dan genezen!
De resultaten die je van dit programma mag verwachten

De resultaten die je van dit programma mag verwachten

 • Je hebt geen last meer van een vol hoofd. Je ervaart rust en hebt overzicht.
 • Je weet precies wat je moet doen en beheerst de vaardigheden om het stressniveau in je lichaam laag te houden.
 • Herkenning en doorbreking van de overtuigingen, waarden, normen en interne dialogen die jou stress geven.
 • Je geeft binnen je leven invulling aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Je voelt je zinvol.
 • Een bewuster leven dat in balans is en waar jij zelfverzekerd aan het roer staat.
 • Last but not least: Omdat jij je energiek voelt, maakt dat ook een een positief verschil voor de mensen om je heen.