“Ontwikkel de ontspannen versie van jezelf”

– Managed Cloud –

Vanuit een ontspannen levenshouding ontstaat de ruimte
om het leven te creëren zoals je dat zelf voor ogen hebt.

Je wilt dat er een eind komt aan het gejaag en gestres in je leven. Niet meer achter de feiten aanrennen en het gevoel hebben dat andere mensen zowel het tempo als de activiteiten in jouw leven bepalen. Je bent klaar met het dagelijks vermoeide gevoel en een hoofd dat overloopt.

De trein van jouw leven snelt zich al lange tijd voort. Je weet dat het tijd is om een keer te stoppen, maar je bent nog niet op de rem gaan staan. Sterker nog, je durft misschien niet eens op de rem te gaan staan, want dan kan het zijn dat je omgeving daar iets van gaat vinden. Je partner, je vrienden, je werkgever… Het liefst wil je dat alles blijft zoals het is, maar kan dat ook zonder alle stress en vermoeidheid?

Besef dat je bent aangekomen op een belangrijk moment. Een moment waarop je een fundamentele keuze kan maken. Ga je de regie terugpakken over je leven en het roer stevig in handen nemen of blijf je stuurloos ronddobberen en hopen dat er ooit betere tijden aanbreken?

Jouw weg naar balans, ontspanning en een betekenisvol leven

Het “Ontwikkelde ontspannen versie van jezelf” programma volgt een beproefde aanpak om jouw leven terug in balans te brengen en weer stevig aan het roer te staan. Je ontdekt hoe je met een eenvoudige techniek en dagelijks enkele minuten oefenen je lichaam weer in balans brengt en rust terug brengt in je hoofd.

Inzien dat er iets moet veranderen kan confronterend, spannend, en onzeker zijn. Het is daarom dus heel waardevol om iemand te vinden die je kan begeleiden bij de uitdagingen die je tijdens dat proces van verandering gaat tegenkomen. Uitdagingen die voortkomen uit meningen, oordelen en overtuigingen van jezelf en de mensen in je omgeving.

Samen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om naar je nieuwe gewenste situatie te komen. Je gaat de gedachtes en overtuigingen loslaten die je nu steeds weer onrust opleveren. En om echt zelfverzekerd en bewust richting te kunnen geven aan je leven gaan we jouw stip op de horizon bepalen.

Waarvoor kom jij voortaan elke dag met energie en focus je bed uit? Want echt weten wat jouw leven betekenisvol maakt zorgt ervoor dat jij je weer energiek en gelukkig voelt.

Tijdens het volledige programma ontdek je:

 • hoe stress werkt en wat de invloed daarvan is op je lichaam
 • je bewust te worden van je ademhaling en op te merken wanneer je teveel stress ervaart
 • hoe je met je ademhaling je lichaam weer in balans en in rust brengt
 • om de overtuigingen en gedachten die jou beperken en stress geven los te laten
 • welke waarden voor jou belangrijk zijn en waar je goed in bent
 • van welke dingen jij enthousiast wordt en energie krijgt

Hoe ik zelf ontdekte dat het ook anders kan

Met een achtergrond als IT’er ben ik zelf ervaringsdeskundige in het weten hoe lastig het is om te luisteren naar je gevoel en niet steeds in je hoofd te zitten. Ondanks dat ons lichaam steeds meer alarmbellen laat rinkelen, schuiven we deze signalen constant aan de kant. In ons overvolle hoofd gaan we ondertussen verder met strategisch denken en handelen. Daardoor zijn we geneigd om niet te doen wat goed voor ons is, maar kiezen we vanuit angst om iets of iemand te verliezen of uit de angst om te falen. En zo ging het ook bij mij eind 2014 mis toen ik overspannen raakte. Van het ene op het andere moment stopte ook mijn drukke bovenkamer met goed functioneren en kregen emoties en angsten de overhand.

Ik had het geluk om net op dat moment tegen een goede coach aan te lopen die mij geholpen heeft. Achteraf gezien was dit een van de leerzaamste periodes uit mijn leven. Ik leerde dat er ook nog iets bestond zoals gevoelens, maakte kennis met ademhalingstechnieken & mindfulness en zag in wat voor mij belangrijk was in het leven. Beetje bij beetje kwam ik weer stevig in mijn schoenen te staan. Ik ben er nog dagelijks dankbaar voor dat ik niet terecht ben gekomen in de spil van gezondheidszorg en bedrijfsartsen.

Die route om, met steun van een coach, op eigen kracht weer energiek en met plezier in je leven te gaan staan is een onbetaalbare ervaring. Een ervaring die ik iedereen gun!

Een bewezen aanpak om negatieve stress te lijf te gaan

Mijn aanpak richt zich op jouw vaardigheden, mindset en zingeving om stress geen kans meer te geven. Deze bewezen 1-op-1 totaalaanpak deel ik graag met je wanneer je moeite hebt on om overeind te blijven in deze drukke wereld. Ik werk graag samen met mensen die zelf hun leven weer op de rails willen krijgen, maar die de waardevolle begeleiding van een coach kunnen gebruiken bij de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Alles wat jij nodig hebt om grip op stress te krijgen en het roer weer stevig in handen te nemen van jouw leven komt aan bod in dit coachingsprogramma. Samen gaan we 6 maanden aan de slag en spreken we elkaar elke 2 weken. Je doorloopt de 3 verschillende sprints van het programma, waarna jij weer met zelfvertrouwen en plezier richting aan je leven geeft. Je krijgt de beschikking over al mijn kennis en ervaring zodat we samen gaan voor jouw gewenste resultaat!

Ja, ik wil graag weten of dit programma ook voor mij geschikt isJa, ik wil graag weten of dit programma ook voor mij geschikt is

Dit is wat anderen over mij zeggen


Edwin Vriethoff - Coach

Open, rustig en brengt kennis goed over

“Edwin is open, rustig, heeft veel kennis over de theorie van hartcoherentie en weet deze goed over te brengen. Ik voelde mij op mijn gemak en werd ik op een prettige manier gecoacht.

De oefeningen hebben mij houvast gegeven. Edwin heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en hierdoor meer in balans ben. Bedankt!”


Frank

Rust, vertrouwen en in waarde gelaten

“Edwin straalt rust en vertrouwen uit en maakt dat tijdens gesprekken ook waar. Ik heb de coaching als heel prettig ervaren, ik werd in mijn waarde gelaten en kreeg alle ruimte.”


Alex

Een spiegel die je helpt om je eigen vraag te beantwoorden

“Het is een bijzondere ervaring om zo veel over jezelf te leren. Met deze kennis stelt Edwin je in staat om je eigen coachingsvraag stap voor stap te beantwoorden. Het antwoord ligt in jezelf en Edwin helpt je met verschillende technieken om dit in te zien.”


Coen

Leerzaam en toegankelijk

“Voor mij waren de verschillende sessies heel leerzaam. Ik heb daarbij een hoop geleerd over mijzelf en de manier waarop ik doe en laat.

Jouw toegankelijke persoon maakte een hele relaxte omgeving om vrijelijk mijn mening en gedachten te delen.”


Sjoerd

Leert jezelf te begrijpen en anders naar jezelf te kijken

“Edwin is een uitstekend coach die je helpt ontdekken wat diep van binnen belangrijk voor je is en welke obstakels je tegenhouden om die te bereiken.

Hij houdt je goed een spiegel voor, waardoor je jezelf beter leert begrijpen en je ook anders naar jezelf kan gaan kijken. Ik ging begrijpen waarom bepaalde situaties bepaalde uitwerkingen bij mij hadden en kan daar nu ook beter mee omgaan.”


Andreas

Wil je graag weten of dit programma voor jou geschikt is?

Laten we nader kennismaken om jouw situatie met elkaar te bespreken. Je weet dan precies of het programma op jou van toepassing is en of er een onderlinge klik is.

Je kunt alvast vrijblijvend een afspraak maken in mijn agenda voor een 'debug' sessie.

Ja, ik wil graag in gesprek over mijn situatie

Opbouw van het programma

Het 'Managed Cloud' programma bestaat uit alle 3 de sprints waarmee je gegarandeerd balans, rust en een helder doel in je leven krijgt. De 3 verschillende sprints zijn als volgt:

Krijg Grip op stress met het Heartstate RTP programma

REBALANCE: In de eerste sprint van het programma leer je een wetenschappelijk bewezen ademhalingstechniek waarmee je de balans in je lichaam herstelt. Tijdens dit moment in je leven is het voor de meesten een uitdaging om dagelijks enige tijd voor jezelf te vinden. Daarom is het fantastische aan deze methode dat je slechts enkele minuten per dag hoeft te oefenen. Binnen 2 weken zal je het eerste verschil al duidelijk opmerken. Je ontvangt je eigen persoonlijke Inner Balance trainer waarmee je direct feedback op je oefeningen ziet via je telefoon of tablet. Deze methode zal je de rest van je leven kunnen toepassen wanneer je daar de behoefte aan hebt.

TRANSFORM: Je mindset is met regelmaat de oorzaak voor het ervaren van negatieve stress. Iedereen heeft belemmerende overtuigingen, innerlijke dialogen, waarden en gedrag waardoor je steeds weer tegen spanningen in je leven aanloopt. Vanaf deze sprint werken we met de TRIA-wandelcoachmethodiek om jouw mindset te transformeren. Wat belemmert je op dit moment om actie te ondernemen en om weer energiek en krachtig in het leven te staan?

PURPOSE: Zonder doel in je leven ben je stuurloos en weet je niet goed meer wie je bent en wat belangrijk voor je is. Tijdens deze sprint werken we aan het antwoord op de vragen; Wie ben je eigenlijk? Wat wil je het liefste doen? Waar ben je goed in? Wat heb jij de wereld te bieden? Dankzij een helder doel sta je dagelijks gemotiveerd op en haal je voldoening uit je leven.

Wat houdt het programma allemaal in?

Wat houdt het programma allemaal in?

 • We beginnen met een exclusieve VIP-Start: een dagdeel inclusief lunch waarin we een gefundeerde start leggen voor het verdere programma. We brengen je huidige stressniveau in kaart en tijdens een wandeling onderzoeken we wat je persoonstype zou kunnen zijn. Daarnaast maken we een start met de eerste sprint van het programma.
 • Je krijgt 6 maanden lang persoonlijke begeleiding. We komen elke 2 weken face-to-face bij elkaar. Afhankelijk van de fase in het programma ontvang je op deze momenten training of een coachgesprek.
 • Wanneer je tussendoor dringende vragen hebt onderhouden we contact via Whatsapp en e-mail.
 • Je doorloopt stap voor stap de 3 sprints van het programma. We beginnen met het omlaag brengen van je stressniveau en het herstellen van je balans. Daarna kunnen we aan de slag met je mindset en tijdens de laatste sprint gaan we opzoek naar het doel in je leven waarvan jij elke dag energiek je bed uitkomt.
 • We hebben 4 maanden na het afronden van je programma een follow-up gesprek om te bespreken hoe het de afgelopen periode gegaan is. Uiteraard is er ook ruimte om te sparren over uitdagingen en situaties die je nog bent tegengekomen.
 • Je ontvang een persoonlijke Inner Balance trainer t.w.v. € 189.- waarmee je via je telefoon of tablet inzicht krijgt in de actuele balans van je lichaam en het effect van je ademhaling.
 • Als bonus doen we een persoonstype interview t.w.v. € 225,- waardoor je inzicht krijgt in je persoonlijke overlevingsstrategie. Herken je allerdaagse manieren van denken, voelen en handelen. Door je eigen houding en aandeel te erkennen ontstaat de ruimte om nieuwe gedragsmogelijkheden te verkennen.
 • Als extra bonus ontvang je na de eerste sprint een premium half jaar member account t.w.v. € 19,99 op Meditation Moments. De nummer 1 meditatie app in Nederland. Daarmee heb je toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.

Ja, ik wil graag meer over het programma weten!

Maak direct een afspraak in mijn agenda

Brochure downloaden

Download de brochure voor je persoonlijk coachingsprogramma

Tip! Download de brochure met de belangrijkste informatie over dit programma. Daarmee kan je de informatie eenvoudig op een later moment nog eens rustig nalezen of bijvoorbeeld delen met je werkgever.

Na het invullen van je informatie kan je de brochure direct downloaden. Je ontvangt ook een link naar de brochure op het opgegeven e-mailadres.

Vul je gegevens in

Door op “Download brochure” te klikken ga je akkoord met de privacy verklaring.

Voor wie is dit programma geschikt?

 • Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Je ervaart meer stress in je leven dan gewenst.
 • Regelmatig lijkt je hoofd over te lopen. Je concentratie is niet meer wat het was en je laat steeds vaker steekjes vallen.
 • Het liefst blijf je zelf aan zet in je leven, alleen merk je dat het steeds lastiger gaat. Je weet niet goed meer wat te doen.
 • Je wilt graag de vaardigheden ontwikkelen om rust en balans in je leven terug te brengen.
 • Je hebt behoefte aan iemand die je in vertrouwen kan begeleiden bij de uitdagingen die je op je pad tegenkomt.
 • Om een leven met meer ontspanning en minder stress te bereiken ben je bereid om met commitment aan je traject werken.
 • Je staat ervoor open om geconfronteerd te worden met je belemmerende overtuigingen en gedrag. Je mag uitgedaagd worden om uit je comfortzone te komen.
 • Het is niet van belang of je alleen teveel stress ervaart, al overspannen bent of zelfs een burn-out hebt. Sterker nog, voorkomen is beter dan genezen!
De resultaten die je van dit programma mag verwachten

De resultaten die je van dit programma mag verwachten

 • Je hebt geen last meer van een vol hoofd. Je ervaart rust en hebt overzicht.
 • Je weet precies wat je moet doen en beheerst de vaardigheden om het stressniveau in je lichaam laag te houden.
 • Herkenning en doorbreking van de overtuigingen, waarden, normen en interne dialogen die jou stress geven.
 • Je geeft binnen je leven invulling aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Je voelt je zinvol.
 • Een bewuster leven dat in balans is en waar jij zelfverzekerd aan het roer staat.
 • Last but not least: Omdat jij je energiek voelt, maakt dat ook een een positief verschil voor de mensen om je heen.

Benodigde investering 'Managed Cloud' programma

Wist je al dat coaching in de meeste gevallen volledig vergoed wordt door de werkgever?

 • Betaal in 6 keer
 • Betaling in 6 maandtermijnen van

  459,-

  incl. BTW

 • Betaal in 1 keer
 • Betaal in 1 keer en bespaar € 59

  2695,-

  incl. BTW

Het 'Managed Cloud' programma bevat de volgende bonussen:

 • Exclusieve VIP-start van het programma.
 • Persoonlijke Inner Balance trainer t.w.v. € 189.- waarmee je via je telefoon of tablet inzicht krijgt in de actuele balans van je lichaam en het effect van je ademhaling.
 • Een persoonstype interview t.w.v. € 225,- waardoor je inzicht krijgt in je persoonlijke overlevingsstrategie.
 • Een premium half jaar member account t.w.v. € 19,99 op Meditation Moments. De nummer 1 meditatie app in Nederland.
Maak nu een afspraak in mijn agenda

Tevredenheidsgarantie

Ik ben voor 100% overtuigd dat dit programma jou de beloofde ontspanning en balans oplevert. Daarom geef ik jou een garantie. Wanneer je na het doorlopen van de eerste sprint niet overtuigd bent van de kwaliteit van dit programma, dan krijg je van mij je investering retour minus € 150,- administratiekosten en minus € 189,- voor de persoonlijke Inner Balance Trainer. Je kan er ook voor kiezen deze laatste retour te geven. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op deze garantie vóór aanvang van de tweede sprint. Tevens moet je de oefeningen, huiswerkopdrachten en reflecties tijdens het traject volgens afgesproken interval uitgevoerd hebben. Aanspraak maken op de garantie kan alleen schriftelijk per e-mail met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet voldoet aan de verwachtingen die je eraan gesteld hebt. Als niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In ieder ander geval ontvang je zonder bezwaren je investering retour.

Wil je graag weten of dit programma voor jou geschikt is?

Meedoen aan het programma vraagt om een serieuze investering en commitment. Daarom stel ik je graag in de gelegenheid om eerst vrijblijvend te ervaren wat 1-op-1 coaching je brengt. Helaas is de beschikbaarheid van het programma beperkt en heb ik elke maand slechts plek voor 3 coachees om deel te nemen.

Maak nu vrijblijvend gebruik van mijn 'debug' sessie om je verhaal te vertellen. Na afloop weet je precies of het programma geschikt is en wat in jouw situatie van toepassing is.

Ja, ik wil graag in gesprek over mijn situatie

Veelgestelde vragen

Ervaar je veel druk in je leven en omdat je overal over nadenkt leef je vanuit je hoofd? Dan kan ik je met dit programma heel goed helpen om rust terug te brengen in je leven. Het maakt niet uit of je alleen teveel stress ervaart, al overspannen bent of zelfs een burn-out hebt. Sterker nog, voorkomen is beter dan genezen! Het belangrijkste is dat jij met commitment wilt werken aan het programma om een leven met ontspanning en zonder negatieve stress te bereiken.
Nee. De kennismaking is geheel vrijblijvend en heel belangrijk om te onderzoeken of er een onderlinge klik is. Zowel jij als ik moeten een goed gevoel hebben over elkaar. Is dat niet het geval dan kan ik je altijd verder helpen bij het vinden van een andere coach of geschiktere hulpverlener.
Ja vaak kan dat, wist je namelijk dat in 9 van de 10 gevallen de werkgever een coachingtraject betaalt? Uiteraard kan het een hele stap zijn om je coachbehoefte i.v.m. stress kenbaar te maken bij je werkgever. Besef je echter dat een werkgever niets liever wil dan gelukkige en gezonde medewerkers die met plezier aan het werk zijn. De kosten voor een werkgever zijn enorm wanneer iemand door stress uitvalt. Werkgevers zijn daarom vaak bereid om de kosten voor coaching te vergoeden. Dat kunnen zij doen vanuit de wet Poortwachter of vanuit je persoonlijke opleidingsbudget. Wil je hier meer informatie over of hulp bij? Neem dan contact met mij op om je daarbij verder te helpen.
Helaas wordt coaching niet vergoedt door de zorgverzekeraar. Zij hebben bepaald dat er sprake moet zijn van een psychische stoornis om voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking te komen.
Ja, als je ondernemer of zzp'er bent dan mag je de kosten en de BTW aftrekken als bedrijfskosten voor opleiding of persoonlijke groei. Je ontvangt hiervoor een gespecificeerde factuur.
Als je aan alles voelt dat het programma voor jou de oplossing is, dan is het uiteraard jammer als je door een uitdaging met de benodigde investering niet kan deelnemen. Het belangrijkste is dat we de oplossing voor jouw stressprobleem aanpakken en dan dat jij daar helemaal voor wilt gaan. Neem contact met mij op om het te bespreken en dan vinden we vast een oplossing.
Nee, ik bewaak onze tijd tijdens het coachen zo goed als mogelijk. Als het gesprek langer duurt dan is dat geen enkel probleem en volgen er geen extra kosten. Ook als jij tussen de sessies door een vraag stelt omdat je ergens tegenaan loopt reken ik daar niet extra voor. Tijdens de periode van ons traject zal ik er alles aan doen om jou naar je nieuwe gewenste situatie te begeleiden en ben ik niet uit op het maken van zoveel mogelijk extra inkomsten.

Ik ben Edwin Vriethoff

Ik help professionals die worstelen met hun dagelijkse verantwoordelijkheden en verwachtingen. Door verstand en gevoel met elkaar in verbinding te brengen ontstaat zowel rust als voldoening in hun leven.

Nadat ik in 2014 overspannen ben geweest, ben ik altijd gefascineerd gebleven in het onderwerp stress. Mijn opgedane kennis en inzichten komen samen in een bewezen methode waarmee we werken aan je vaardigheden, mindset en levensdoel. Een combinatie waardoor je gelukkig en energiek in het leven zal staan en flexibel met uitdagingen omgaat.

Ik sta met beide benen op de grond, ben zowel analytisch en gestructureerd als ook warm en gevoelig. Ook voor jou sta ik graag klaar om rust terug te brengen in jouw drukke wereld.

Meer over Edwin