Hoe saboteer jij je eigen geluk & succes?

Herken je dat gevoel dat je diep van binnen weet dat je iets moet doen, maar dat er een stemmetje in je hoofd zegt dat je het niet kunt of dat het toch geen zin heeft?

Je bent niet alleen. Ons brein saboteert ons bij elke verandering. Maar wat als ik je vertel dat je deze saboterende gedachten kunt ontmaskeren & verzwakken? Wat zou dat voor jou betekenen?

Ontdek in slechts 3 minuten welke saboteurs in de weg staan van jouw succes en geluk.

Doe de assessment en zet de eerste stap naar een positieve mindset, ook als het even tegenzit.

Start de assessment

Ik wist niet dat ik mezelf saboteerde. Maar de praktische tips die ik na afloop ontving hielpen me om steviger in mijn schoenen te staan Aanrader!
Annemarie Boswaard
De test was een eye-opener en simpel om te doen. Bedankt voor de interessante tips die ik heb ontvangen. Daar kon ik echt wat mee.
Gert Herepoort
Superleuk en interessant deze test! Als mijn 'Controlefreak' nu langskomt zeg ik hem vriendelijk gedag en kan ik de touwtjes toch een beetje vieren.
Jeffrey Volks
Edwin Vriethoff is Positive Intelligence Coach

Mental coach

Hoi, prettig kennismaken! Ik help je een positieve mindset te ontwikkelen door het verbeteren van je prestaties, relaties en veerkracht.

Met ruim 23 jaar in de wereld van IT en leidinggeven, begrijp ik als geen ander de obstakels die je op je pad tegenkomt. Als specialist in het helpen van mensen die liever denken dan voelen, ben ik er om jou te helpen.

Iedereen heeft last van saboteurs in zijn leven. Wanneer je ze herkent kan je ze verzwakken om zo jouw eigen kracht te vergroten.

Doe nu de Saboteur-assessment van Positieve Intelligentie® en ontvang ook mijn waardevolle e-book cadeau om in 3 minuten je brein een positieve boost te geven.