Praktijk Vitaal Moerdijk

Ben jij ook zo druk? Carrière maken, daarnaast zowel onze partner als kinderen aandacht geven en er een boeiend sociaal leven op nahouden. Het is dus niet vreemd dat de balans tussen werk en privé soms helemaal zoek is.

‘s Nachts zie je de uren voorbij tikken terwijl je de slaap niet kunt vatten. Je hebt het gevoel dat je hoofd overuren maakt. Overdag ontbreekt het je aan energie, concentratie en plezier. Je lichaam rammelt aan alle kanten en lijkt wel een oude tweedehands auto. Voor een aanzienlijke groep mannen en vrouwen is dit de dagelijkse realiteit. Herkenbaar? Gelukkig is deze situatie goed te verhelpen. Ik ondersteun je daar graag bij.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek bij Praktijk Vitaal Moerdijk. Mijn praktijkruimte bevindt zich in het Paramedisch Centrum Zevenbergen op de Campagneweg 1 te Zevenbergen.

Coach Edwin Vriethoff bij Praktijk Vitaal Moerdijk in het PMC Zevenbergen
Coach Edwin Vriethoff heet je van harte welkom bij Praktijk Vitaal Moerdijk

Specialist in burn-out, slaap- en stressklachten

De wereld om ons heen versnelt. Daarom passen we ons constant aan en leven we gehaast. Een onophoudelijke stroom aan gedachten in ons hoofd veroorzaakt onrust. Ondertussen slapen we slecht omdat we liggen te piekeren. 

Stress- en slaapproblemen hebben een grote impact op je functioneren. Je wilt voorkomen dat je uiteindelijk uitgeblust op de bank komt te zitten. Blijf je tobben of onderneem je nu actie om je klachten aan te pakken?

Kortdurende stress of een keer slecht slapen is niet erg. Maar blijft deze situatie langer aanhouden dan kan dit leiden tot fysieke en mentale klachten zoals prikkelbaarheid, nek- en schouderpijn, concentratieproblemen of extreme vermoeidheid.

Wachtruimte bij het Paramedisch Centrum Zevenbergen van Praktijk Vitaal Moerdijk.
Elke vrijdag kan je terecht op het inloopspreekuur of voor een kennismakingsgesprek bij Praktijk Vitaal Moerdijk

Het is van belang dat je met stressvolle situaties leert omgaan. Dit doen we door het bouwen aan je veerkracht. De kern van onze aanpak is dat je veerkracht groter wordt naarmate je meer energie hebt.

Als je veerkrachtiger bent, levert slaap je meer op. De meeste slaapproblemen zijn het gevolg van stressreacties die overdag plaatsvonden.

Onderscheidend aan onze aanpak is dat we wandelcoaching en een wetenschappelijke methode om balans te krijgen in je gedachten, emoties en gedrag combineren. Bovendien dragen beide methodes optimaal bij aan het in verbinding brengen van je verstand met je gevoel. Op dat moment kan daadwerkelijk verandering plaats vinden.

Dankzij coaching en de technieken in het programma leer je om je veerkracht te versterken en de ontspannen versie van jezelf te worden. Vanuit een ontspannen en energieke levenshouding ontstaat de ruimte om het leven te creëren zoals je dat zelf voor ogen hebt. Daardoor sta je bewust in het leven en voel je je gelukkig.

Coaching op wetenschappelijke basis

Als onderdeel van de coaching maken we gebruik van hartcoherentie. Dit is een effectieve en wetenschappelijk bewezen methode. Door het controleren van je ademhaling breng je binnen enkele minuten rust en balans in je lichaam. Deze vaardigheid is ook door jou te leren en kost weinig tijd om toe te passen. Lees ook de positieve ervaring van Frank met hartcoherentie.

De effecten zijn meetbaar en direct zichtbaar te maken via een oorsensor aangesloten op een pc of smartphone. 

Dankzij coaching bij Praktijk Vitaal Moerdijk bereik je positieve resultaten bij:

  • Veerkrachtig omgaan met stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties
  • Herstel van overspannenheid en burn-out
  • Piekeren
  • Angsten
  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Hoge bloeddruk veroorzaakt door stress
  • Nek- en schouderpijn veroorzaakt door een verkeerde ademhaling

Laat je met een gerust hart coachen bij Praktijk Vitaal Moerdijk

Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. Daarnaast zijn we gelicenseerd TriA® Ont-stresscoach en HeartMath Add Heart Facilitator.

Lees hier meer informatie over de verschillende programma’s die je kunt volgen bij Praktijk Vitaal Moerdijk.

Praktijkruimte HeartState is te vinden bij het Paramedisch Centrum Zevenbergen - PMC Zevenbergen op de Campagneweg 1.
Praktijk Vitaal Moerdijk bevindt zich in het Paramedisch Centrum Zevenbergen.

Heb je een gezond stressniveau of loopt je gezondheid gevaar?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Wist je dat 80% van de mensen de waarschuwingssignalen dat ze over hun grenzen gaat niet tijdig opmerken?

Ik heb daarom een eenvoudige test ontwikkeld om te controleren of je gezondheid een serieus risico loopt. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en heldere uitslag. Hoe fijn is het om duidelijkheid te krijgen?

Start nu de stress ⚡ risico test

Laten we over jou praten

Je ontvangt altijd een vrijblijvend en gratis gesprek met vitaliteitscoach Edwin, omdat het belangrijk is met elkaar kennis te maken. We gaan eerst samen onderzoeken waar je binnen je situatie vastloopt en hoe je weer in beweging kunt komen.

Het gesprek maakt helder wat je wilt bereiken en of Edwin de juiste persoon is om je daarbij verder te begeleiden.

Wanneer jullie beiden er vertrouwen in hebben dat Edwin je verder kan helpen, zal hij de mogelijkheden met je doornemen. Na het eerste gesprek weet je dus volledig waar je aan toe bent en of er een onderlinge klik is. Daarna besluit je pas of je verder gaat.

Wist je al dat coaching in de meeste gevallen volledig vergoed wordt door de werkgever?

Maak nu een vrijblijvende afspraak en dan ontmoet ik je graag op de praktijk zodat jij je verhaal in vertrouwen kunt vertellen.

✔️ Plan direct je gratis kennismaking

 

Onze openingstijden (op afspraak)

Maandag & woensdag: 19:30 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur

Adres gegevens

Praktijk Vitaal Moerdijk
Campagneweg 1
4761 RM Zevenbergen

Tel: 085 047 07 52

Plan je route via Google Maps.

Praktijk Vitaal Moerdijk is gevestigd op de Campagneweg 1, 4761 RM Zevenbergen

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?