Stresscoach Roosendaal en omgeving

Coach Roosendaal voor stress en vitaliteit – Zoek jij een betrouwbare en gecertificeerde coach in de omgeving van Roosendaal voor jezelf of voor de medewerkers van je onderneming? Dan ben je bij HeartState op het juiste adres. Dankzij een praktische en wetenschappelijk bewezen aanpak verhelp jij je problemen.

Vraag jij je af hoe ernstig je (stress)klachten zijn?

Test of je klachten hebt waardoor je overspannen raakt of in een burn-out terecht komt.

Je wilt graag weten hoe je ervoor staat. Logisch, want overspannen of in een burn-out raken wil niemand. In slechts 3 minuten heb je een betrouwbare en duidelijke uitslag. Hoe fijn is het om zekerheid te hebben?

Start nu de stress ⚡ risico test

Stel je voor…

Overdag heb je constant het gevoel dat je tijd te kort komt. ‘s Avonds zie je de uren voorbij tikken terwijl je de slaap niet kunt vatten. De chaos in je hoofd krijg je niet tot rust. Het ontbreekt je aan energie, concentratie en plezier. Je lichaam rammelt aan alle kanten en lijkt wel een oude tweedehands auto. Herkenbaar? Je staat hierin gelukkig niet alleen.

Heel belangrijk te beseffen dat je nu moet ingrijpen. Hoe langer je wacht, hoe groter en ernstiger je problemen worden. Door nu in beweging te komen met een gecertificeerde coach voorkom je ernstige gezondheidsproblemen en langdurig ziekteverzuim.

Edwin Vriethoff is vitaliteits- en stresscoach voor de regio Roosendaal en Bergen-op-Zoom.
Edwin Vriethoff helpt professionals die worstelen met hun dagelijkse verantwoordelijkheden en verwachtingen. Door verstand en gevoel met elkaar in verbinding te brengen ontstaat zowel rust als voldoening in hun leven.

Edwin Vriethoff is gecertificeerd TriA® Wandelcoach & TriA® Ont-stresscoach, aangesloten bij HeartMath Benelux, Wandelcoaching Nederland, NOBCO en EMCC en werkt volgens hun ethische gedragsregels.

Afspreken in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom

Geen lange wachtlijsten en geen hinder van lange reistijden. Bij HeartState is het mogelijk om samen met je vitaliteitscoach af te spreken in je eigen omgeving. Dankzij wandelcoaching is het mogelijk af te spreken bij één van de prachtige natuurgebieden in jouw regio, bij de praktijkruimte in Zevenbergen of we spreken elkaar eenvoudig online. We doen wat voor jou op dat moment goed voelt en wat voor jou werkt.

Beschikbare plaatsen binnen de regio van Roosendaal om af te spreken:

✅ Roosendaal
✅ Bergen op Zoom
✅ Oudenbosch
✅ Zevenbergen
✅ Standdaarbuiten
✅ Wouw
✅ Steenbergen
✅ Willemstad

De voordelen van vitaliteits- en stresscoaching bij HeartState

✅ Geen wachtlijsten en geen verwijzing nodig. Je kan vrijwel direct van start.
✅ Bewezen effectief dankzij wetenschappelijke methoden.
✅ Vrijblijvend en gratis kennismaken.

Op deze pagina ontdek je alles over de werkwijze.

Een unieke en wetenschappelijke aanpak in de regio Roosendaal

Onderscheidend aan mijn aanpak is dat we de coaching combineren met de buitenruimte en een wetenschappelijk bewezen methode om grip te krijgen op je gedachten, emoties en gedrag. Je wilt immers zelf in controle blijven tijdens uitdagende situaties in deze drukke wereld. Bovendien dragen beide methodes optimaal bij aan het in verbinding brengen van je verstand met je gevoel. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als jij je ook weer kunt ontspannen. Wat zou je dat brengen?

Kom in beweging bij het Pagnevaartbos of Natuurpoort Wouwse Plantage

Maak ook kennis met wandelcoaching. Het is een bijzondere manier van coaching waarbij je omgeven bent door de natuur. Het is een fantastische tegenstelling met de binnenomgeving waar jij normaal gesproken je werk doet. Weg achter die machines en beeldschermen. Je kunt je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. Kan jij het al voor je zien?

Wandelcoaching is mogelijk in de prachtige natuur nabij Roosendaal en Bergen-op-Zoom.  Bijvoorbeeld in het Pagnevaartbos of Natuurpoort Wouwse Plantage.
Je komt op een natuurlijke wijze tot rust in de prachtige buitenomgeving nabij Roosendaal of Bergen op Zoom. Tijdens de gesprekken hoor je de vogels fluiten, voel je de wind door je haren en de zon op je gezicht.

Er is inmiddels veel wetenschappelijk onderzoek beschikbaar waaruit blijkt dat de natuur een krachtig instrument is. Dankzij de buitenruimte herstel je van stress, raak je ontspannen, word je zelfverzekerder, krijgt je energie een boost en bovendien wordt het helder in je hoofd.

De beslissing die jouw leven positief verandert

Je hebt op dit moment twee opties waaruit je slechts één logische keuze kunt maken. Vervolg jij je weg en blijf je doen wat je altijd doet? – Hoe groot is dan de kans dat er ook maar iets aan je situatie verandert?…

Of kies je er vandaag nog voor om in actie te komen zodat je binnenkort ontspannen en energiek in het leven staat? Stel je eens voor hoe dat zou zijn!

Dan ben je eindelijk verlost van het probleem waar je al zolang mee rond loopt. Je voelt je ontspannen en kunt weer helder denken zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Nu een eerste stap zetten is het enige wat je hoeft te doen. Neem via Neem eenvoudig contact met Edwin Vriethoff op via WhatsApp WhatsApp contact met mij op of reserveer direct een plek in mijn agenda. Dan maken we binnenkort vrijblijvend kennis in de regio Roosendaal. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Laten we over jou praten!

Neem eenvoudig contact op via het formulier. Ik zal dan zo snel mogelijk met je contact opnemen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Begin een gesprek
1
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens bij helpen?