Vitaal Bedrijf Partner HeartState. Samen gaan wij voor een vitale bedrijfsvoering in Moerdijk en Nederland vitaliteit

Samen voor een vitaal Nederland!

Leestijd: < 1 minuut

Vitaliteit is voor technisch georiënteerde bedrijven van levensbelang. Gelukkig zien steeds meer van deze organisaties dat in. Werkstress is in deze sectoren namelijk de belangrijkste oorzaak van gezondheidsklachten.

Werknemers die vitaal en gelukkig zijn maken hét verschil binnen jouw bedrijf en bepalen het succes van je onderneming.

Effectieve eerste hulp bij stress training. Reset direct je stressniveau.
Tijdelijk aanbod: € 14,95
Online training cancel werkdruk
Cancel je stress. Bewezen effectief met een solide wetenschappelijke basis.

Met ruim 20 jaar ervaring in de IT ken ik alle ins en outs waar jij en je medewerkers dagelijks voor staan. Daarom kondig ik trots aan dat ik met mijn bedrijf HeartState partner ben van het programma Vitaal Bedrijf. Een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland.

Vitaal Bedrijf is dé wegwijzer voor werkgevers om aan de slag te gaan met vitaliteit in het bedrijf. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. De aangesloten partners helpen ondernemers snel de best passende en concrete stappen te kunnen zetten.

Wil jij ook vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart zetten? Neem dan nu nog contact op. Ik wissel graag met jou van gedachten!

Deel dit artikel:

Vond je dit interessant?

Schrijf je nu in en ontvang gratis inspiratie om vol focus van het leven te genieten! Bovendien krijg je mijn e-book cadeau, met direct toepasbare tips om je hoofd tot rust te brengen. Dat wil je!

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk en je kunt altijd met één klik uitschrijven. Zie ook de privacy verklaring.

Of volg HeartState via social media

X

donderdag 23 juni om 20.00 uur

Het geheim om weer vol focus van het leven te genieten.

Vertel me meer
X

+ 2347 downloads

door mensen met een hoge werkdruk.

Download nu je gratis e-book
X

Ter waarde van € 44,95 vandaag slechts 14,95

Introductie aanbieding

Bekijk de actie
Edwin Vriethoff
Ik help IT’ers die worstelen met de gevolgen van een hoge werkdruk. Via praktische en wetenschappelijk onderbouwde coaching zorg ik dat jij weer mentaal en emotioneel in topconditie komt. Vol focus geniet jij weer van het leven!

Geef nu je reactie

Jouw mening of vraag doet er toe. Ik ontvang graag je reactie op dit artikel.

Vul je gegevens in. Je e-mailadres zal niet worden weergeven op de site.

WhatsApp openen
1
Stel hier direct je vraag
Hallo 👋, ik help je graag verder. Als je mij laat weten wat je uitdaging is, denk ik vrijblijvend met je mee om een oplossing te vinden.

Met HARTelijke groet,
Edwin