Hoe we je gedroomde resultaat waarmaken

Met elke werkdruk mentaal ontspannen blijven.

Gratis adviesgesprek

Vertel vrijblijvend je verhaal en ontdek of er een 'klik' is tussen ons.

Zowel online als face-to-face.

Effectieve totaalaanpak

Herstel fysiek, versterk je veerkracht en verander je gedrag.

Klanttevredenheid staat voorop.

Tevredenheidsgarantie

Jouw tevredenheid staat op één. Anders lossen we het zonder gedoe op.

Geen zorgen, voor jou geen zweverig gedoe. Dit is coaching voor IT-professionals die op zoek zijn naar meetbaar resultaat. We gaan op een praktische manier te werk die 100% bij je past.

Begin met het gratis en vrijblijvende adviesgesprek

We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek van 45 minuten, om je persoonlijke situatie goed te doorgronden. Daarnaast valt of staat een succesvolle samenwerking bij de chemie tussen jou en mij. Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Die uitgangspositie vormt de vruchtbare bodem om naar jouw doel toe te groeien.

Wat levert de kennismaking je op:

  • Rust. Eindelijk kun je in vertrouwen je verhaal kwijt en zet je alles op een rijtje.
  • Helderheid. Je kent de obstakels die je momenteel van je doel weerhouden.
  • Vertrouwen. Weet of er een 'klik' is en of mijn down-to-earth aanpak bij je past.

Samen maken we een plan op maat, want jij en je doelen staan altijd centraal.

Ja, ik wil kennismaken

Of reserveer via de online agenda

Aan de slag met een effectieve totaalaanpak

De meeste coaches en psychologen behandelen stressklachten door te praten over oorzaken en oplossingen. Met een vol hoofd en gebrek aan energie is dat niet effectief. Je kunt in deze toestand nog niet goed en logisch nadenken. Er wordt vergeten om eerst te werken aan je fysieke herstel.

Benut jaren aan wetenschappelijk inzicht

Edwin Vriethoff is gecertificeerd HeartMath coach en helpt jou mentaal en fysiek te herstellen.

HeartMath® verricht al meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek naar hoe je mentaal en fysiek herstelt. In samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten hebben ze praktische technieken ontwikkeld om effectief te herstellen.

Als gecertificeerd HeartMath-coach leer ik jou deze technieken onder alle omstandigheden toe te passen.

De 3 essentiële onderdelen van de totaalaanpak

1. Fysiek herstel

Door aanhoudende stress is je zenuwstelsel overactief geworden en is je hormoonhuishouding uit balans. Hierdoor voel je je constant opgejaagd, kom je niet meer tot rust en lukt het niet meer om te genieten.

Je leert je energiehuishouding op orde te brengen. Wat zijn je energieverspillers en energiebronnen? En dankzij de prakische HeartMath-technieken herstel je snel en efficient.

Mensen met een hart voor techniek vinden het extra interessant dat je via een computer of smartphone kunt zien wat er in je binnenwereld gebeurt.

2. Boost je mentale veerkracht

Jezelf constant ontwikkelen, altijd bereikbaar zijn en deadlines halen. Als IT'er heb je te dealen met een hoge werkdruk. Het vergt veel van je om te zorgen dat je hersenen niet overwerkt raken.

Je raakt je bewust van de oorzaken van je stress en leert positieve gedachten te vormen. Je 'brain-fog' verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je denkt weer helder na en kunt je goed concentreren. Nadat de balans tussen werk-privé zich herstelt geniet je weer vol focus van het leven.

3. Overwin je blokkades en verander je gedrag

Je mindset is regelmatig de oorzaak voor het ervaren van negatieve stress. Iedereen heeft belemmerende overtuigingen, waarden en gedrag waardoor je steeds weer tegen spanningen in je leven aanloopt.

We ‘herprogrammeren’ je mindset, zodat je de blokkades overwint die nu nog tussen jou en je gedroomde resultaat in de weg staan.

Gratis adviesgesprek

Of reserveer via de online agenda

Handig om te weten

Waar spreken we af?

Je volgt de coaching daar waar het jou het beste uitkomt. Face-to-face, online of wandelend in de natuur.

Coaching in real life en zeker in de buitenruimte is een fantastische ervaring. Soms spelen er factoren mee waardoor dit niet mogelijk is. Online coaching is dan een uitstekend alternatief.

Bij HeartState kan je op elke plek afspreken voor je coaching. Op de praktijk, in de omgeving van Moerdijk, Zevenbergen en Breda of via online-coaching.

Ben je in de gelegenheid om naar Zevenbergen te komen? Dan verwelkom ik je van harte bij mijn praktijkruimte of neem ik je mee naar één van de de mooie wandelgebieden nabij de gemeente Moerdijk.

De natuur zet je echt in beweging

Even met je 'beeldscherm-hoofd' opgaan in een totaal andere omgeving. Buiten is coaching extra effectief.

Er zijn bergen wetenschappelijk onderzoek verricht waaruit blijkt dat de natuur een krachtig instrument is. Wandelen in de natuur werkt extra goed op de momenten dat je het moeilijk hebt en moe of gestrest bent.

De stilte en ruimte van de natuur geven rust aan je overprikkelde brein. Het haalt je direct uit je hoofd en brengt je in contact met je lichaam. Er ontstaan inzichten waardoor je de juiste stappen neemt om je doel te bereiken.

Wandelcoaching met Edwin Vriethoff en HeartState is mogelijk in de prachtige natuur nabij Breda en Terheijden of in het Liesbos bij Prinsenbeek.

Vertrouwelijkheid

Coaching valt onder het beroepsgeheim en is strikt vertrouwelijk. Ook wanneer het traject vergoed wordt door je werkgever. Er wordt niets uit onze gesprekken besproken met een ander zonder jouw toestemming.

Unieke tevredenheidsgarantie

Je ontvangt een unieke garantie op de coaching omdat ik alleen op trajectbasis werk met een wetenschappelijk bewezen aanpak. Heb je je gehouden aan de opdrachten en toch je doel niet behaald? Dan vinden we een passende oplossing want jouw tevredenheid staat voorop.

Ja, ik wil in gesprek

Of gebruik de online agenda

Bijna klaar!
Vul het formulier in en dan wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.