Tijdens onze kennismaking onderzoeken we of er een onderlinge klik is.

Hoe we je gedroomde resultaat waarmaken

Geen zorgen, voor jou geen zweverig gedoe. Dit is coaching voor IT-professionals die op zoek zijn naar meetbaar resultaat. We gaan op een praktische manier te werk die 100% bij je past.

Corona-proof!

Juist in deze bijzondere tijden is het belangrijk om te werken aan je mentale balans. Gelukkig kan dat helemaal Corona-proof omdat je de coaching volledig online en eventueel in combinatie met wandelcoaching in de buitenlucht kunt volgen!

Begin met een gratis en vrijblijvend coachgesprek t.w.v. 117 euro

We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek, om je persoonlijke situatie goed te leren kennen. Daarnaast valt of staat een succesvolle samenwerking bij de chemie tussen jou en mij. Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Die uitgangspositie vormt de vruchtbare bodem om naar jouw doel toe te groeien.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertel je wat je dwars zit en wat je graag wilt veranderen. Je zit nergens aan vast.
Je krijgt altijd een gratis coachgesprek zonder dat je ergens aan vastzit. Zo ervaar je of er een ‘klik’ tussen ons is en of je vertrouwt in de aanpak.

Tijdens het vrijblijvende coachgesprek van 45 minuten krijg je de ruimte om te vertellen wat je dwars zit. De aandacht brengen we al snel bij wat je echt wilt. Je zet jouw punt op de horizon en stippelt een eerste koers uit in de juiste richting. Wanneer ik de juiste persoon ben om je te helpen eindigt je afspraak met een voorstel op maat, helemaal afgestemd op je huidige situatie.

Wat levert de kennismaking je op:

  • Rust. Eindelijk kan je in vertrouwen je verhaal kwijt en zet je alles op een rijtje.
  • Helderheid. Je kent de obstakels die je momenteel van je doel weerhouden.
  • Vertrouwen. Weet of er een ‘klik’ is en of mijn down-to-earth aanpak bij je past.
Krijg toegang tot je gratis coachgesprek

Waar spreken we tijdens de coachgesprekken af?

Je volgt de coaching daar waar het jou het beste uitkomt. Face-to-face, online of wandelend in de natuur.

Coaching in real life en zeker in de buitenruimte is een fantastische ervaring. Soms spelen er factoren mee waardoor dit niet mogelijk is. Online coaching is dan een uitstekend alternatief.

Omdat afstand geen rol speelt maakt online-coaching het mogelijk jou overal ter wereld te coachen. Dat is een groot voordeel omdat je dan alsnog kunt werken met een coach waarmee jij die belangrijke ‘klik’ hebt. Iemand die jou snapt, jouw taal spreekt en die bovendien de juiste kennis heeft om jou in vertrouwen naar je doel te begeleiden. Én je bent geen tijd kwijt aan reizen.

Bij HeartState kan je op elke plek afspreken voor je coaching. Op de praktijk, in de omgeving van Moerdijk, Zevenbergen en Breda of via online-coaching.
Online vanuit je eigen woonkamer, wandelend in de natuur of praktisch in mijn praktijkruimte. Je bent altijd vrij om te kiezen welke plaats voor jou het meest optimaal is.

Ben je in de gelegenheid om naar Zevenbergen te komen? Dan verwelkom ik je van harte bij mijn praktijkruimte of neem ik je mee naar één van de de mooie wandelgebieden nabij de gemeente Moerdijk.

Dé wetenschappelijke aanpak om je energie te herstellen

Belangrijk onderdeel van mijn coachingsaanpak is dé wetenschappelijke techniek van HeartMath om werk, lijf en gevoel in balans te brengen. Er is al meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar de vaardigheden die ook jij eenvoudig kan leren en altijd en overal kan toe passen. Wat levert jou dat op? In elk geval een positieve levenshouding, herstel van je energie en rust in je hoofd. De resultaten zijn eenvoudig te meten en real-time inzichtelijk via je eigen smartphone.

De natuur zet je echt in beweging

Er zijn bergen wetenschappelijk onderzoek verricht waaruit blijkt dat de natuur een krachtig instrument is. Wandelen in de natuur werkt extra goed op de momenten dat je het moeilijk hebt en moe of gestrest bent. De stilte en ruimte van de natuur geven rust aan je overprikkelde brein. Het haalt je direct uit je hoofd en brengt je in contact met je lichaam. Er ontstaan nieuwe inzichten waardoor je de juiste stappen neemt om je doel te bereiken.

Wandelcoaching met Edwin Vriethoff en HeartState is mogelijk in de prachtige natuur nabij Breda en Terheijden of in het Liesbos bij Prinsenbeek.
Buiten wandelen is niet alleen gezond, want wanneer je in de natuur bent stimuleert dat ook om helemaal los te komen van je privé- of werkomgeving.

Ik bied voornamelijk wandelcoaching aan in de regio West-Brabant. Het Liesbos is een fijne wandelplek tussen Zevenbergen, Prinsenbeek en Etten-Leur. Het is in overleg mogelijk te werken vanuit een andere locatie. Bijvoorbeeld Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of in de buurt van je werkgever.

Een persoonlijk voorstel

Jij bent uniek en iedere situatie is anders. We stemmen de verschillende programma’s daarom altijd op maat af zodat jij er de beste vruchten van plukt.

Na onze eerste kennismaking ontvang je een persoonlijk voorstel. Het bevat een samenvatting van de stappen die we gaan nemen en de belangrijkste zaken die we met elkaar besproken hebben zoals de benodigde investering.

Goed om te weten: in de meeste gevallen vergoed je werkgever de coaching. Is dat helaas niet het geval? Vraag je dan af wat het je lichamelijk en mentaal kost wanneer je geen gebruik maakt van coaching. Wat is het je waard als je door slechts een paar sessies eindelijk verlost bent van dat probleem waar je al zolang mee worstelt? Coaching is echt een cadeau voor het leven.

Vertrouwelijkheid

Wees gerust, coaching valt onder het beroepsgeheim en is strikt vertrouwelijk. Ook wanneer het traject vergoed wordt door een derde partij zoals je werkgever. Er wordt niets uit onze gesprekken besproken met een ander zonder jouw toestemming. Voor de afspraken met de 3e partij zal een apart contract opgesteld worden. Daarin worden de zakelijke afspraken geregeld zonder de persoonlijke details van jouw traject.

Wat levert deze praktische coaching jou op?

  • Rust in je hoofd. Je krijgt tools om met je gedachten om te gaan.
  • Een opgeladen batterij. Je leert ontspannen, al is je werk nog zo druk.
  • Lekker in je vel. Je geniet weer van het leven vol rust en energie.

Maak nu een logische keuze

Je staat nu voor twee opties waaruit slechts één logische keuze mogelijk is. Ga je door met wat je altijd al hebt gedaan? – Hoe groot is dan de kans dat je probleem zich oplost?…

Of kies je er vandaag voor om in actie te komen zodat je binnenkort vol focus van het leven geniet? Stel je eens voor hoe dat zou zijn!

Eindelijk verlost van het probleem dat je al zo lang dwars zit. Het is rustig in je hoofd en je hebt overzicht om keuzes te maken die bijdragen aan wat voor jou belangrijk is.

Hoe voldaan en tevreden zal jij je daardoor voelen?

Je hoeft maar een klein stapje te zetten. Neem via Neem contact met mij op via WhatsApp WhatsApp contact met mij op of stel direct een plek veilig in mijn agenda. Dan maken we binnenkort vrijblijvend kennis.

Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

✔️ Ja, ik wil kennismaken

WhatsApp openen
1
Stel hier direct je vraag
Hallo 👋, ik help je graag verder. Als je mij laat weten wat je uitdaging is, denk ik vrijblijvend met je mee om een oplossing te vinden.

Met HARTelijke groet,
Edwin