Hoe we je gewenste resultaat waarmaken

Met elke werkdruk mentaal ontspannen blijven.

Gratis Discovery gesprek

Vertel vrijblijvend je verhaal en ontdek of er een 'klik' is tussen ons.

Zowel online als face-to-face.

Effectieve totaalaanpak

We werken zowel aan je prestaties, social skills als veerkracht.

Klanttevredenheid staat voorop.

Tevredenheidsgarantie

Jouw tevredenheid staat op één. Anders lossen we het zonder gedoe op.

Geen zorgen, voor jou geen zweverige aanpak. Dit is coaching voor mensen die op zoek zijn naar meetbaar resultaat. We gaan op een praktische manier te werk die 100% bij je past.

Begin met ons gratis en vrijblijvend Discovery gesprek

We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek van 45 minuten, om je persoonlijke situatie goed te doorgronden. Je ontdekt wat je nog beperkt in je groei als zelfverzekerd en succesvol leidinggevende. Daarnaast valt of staat een succesvolle samenwerking bij de onderlinge chemie. Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Deze basis legt de fundering voor jouw ontwikkeling.

Wat mag je verwachten van ons gesprek:

  • Focus. Je krijgt laserscherp waar je met je persoonlijke groei naar toe wilt.
  • Inzicht. Je kent de obstakels die je ontwikkeling nog begrenzen.
  • Vertrouwen. De kans om te bepalen of er een goede 'klik' is en of onze aanpak bij je past.

Samen stellen we een op maat gemaakt plan op, omdat jij en jouw doelen altijd centraal staan.

Ja, ik wil kennismaken

Of reserveer direct via onze online agenda

Aan de slag met een effectieve totaalaanpak

Je herkent het vast - de blijdschap, het optimisme en de opwinding na afloop van een boek, training of coachingsessies. Je hebt nieuwe inzichten waarmee je practige stappen wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je hoopt stukken beter te gaan presteren en eindelijk tevreden te zijn...

Maar eerlijk is eerlijk, dan ken je ook de teleurstellende fase die volgt na die eerste golf van enthousiasme. Na enkele maanden is er nog maar weinig over van je voorgenomen verandering. Je bent weer teruggevallen in oud bekend gedrag. Neem het je zelf niet kwalijk, want dit is volkomen normaal.

Traditionele coaching en training zijn gericht op het aanreiken van inzichten en het versterken van vaardigheden. Maar zoals eerder geschetst is dat helaas niet genoeg. Onze hersenen klampen zich namelijk vast aan bewezen strategieën en zijn er evolutionair op gericht om alles wat ongemakkelijk is uit de weg te gaan.

Wist je dat daarom een verandering doormaken voor slechts 20% bestaat uit nieuw inzicht? Om de verandering blijvend te laten plaatsvinden is ook 80% training nodig. Je moet je brein stimuleren om nieuwe neurale paden te ontwikkelen die je groei ondersteunen.

Maar maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Maar liefst 4 op de 5 mensen blijft bij hun pogingen tot verandering steken bij inzicht en valt dus terug in oud gedrag.

Maar liefst 90% van alle veranderingen mislukt omdat mensen terugvallen in oud gedrag.

Zodra we merken dat we terugvallen in oud gedrag, gaan we op zoek naar een ander boek, een andere training of een andere coach. Uiteindelijk zal je twijfelen of blijvende, succesvolle verandering überhaupt mogelijk is.

Gelukkig kan jij bij de 20% mensen behoren die wel succesvol zijn doelen waarmaakt. De wetenschappelijk onderbouwde methode van Positieve Intelligentie tackelt de tekortkoming van traditionele training en coaching. Hiermee pakken we effectief de obstakels aan die je terugduwen in je oude patronen. Dit is de sleutel tot blijvende verandering en het vormt de basis van de coaching die je bij ons ontvangt.

Je gaat een solide groei doormaken binnen drie pijlers die de bron vormen van alle persoonlijke ontwikkeling:

  • Prestatie. Presteer op het niveau waarop je altijd al hebt willen opereren.
  • Verbinding. Ontdek hoe je waardevolle relaties opbouwt en onderhoudt.
  • Ontspanning. Leer veerkrachtig omgaan met de uitdagingen van het dagelijkse leven.

Bij HeartState heb je de zekerheid dat je bouwt aan duurzame persoonlijke groei. Onze aanpak is anders. We geloven in de kracht van totale transformatie, waarbij inzichten worden omgezet in blijvende verandering door je brein te trainen en te werken aan prestaties, verbinding en innerlijke rust. Jouw reis naar blijvend succes begint hier.

Gratis Discovery gesprek

Of reserveer via de online agenda

Handig om te weten

Waar spreken we af?

Je volgt de coaching daar waar het jou het beste uitkomt. Face-to-face, online of wandelend in de natuur.

Even met je 'beeldscherm-hoofd' bewegen in een totaal andere omgeving maakt coaching extra effectief. Soms spelen er factoren mee waardoor dit niet mogelijk is. Online coaching is dan een uitstekend alternatief.

Bij HeartState kan je op elke plek afspreken voor je coaching. Op de praktijk, in de omgeving van Moerdijk, Zevenbergen en Breda of via online-coaching.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij onze coachingsruimte in Zevenbergen.

Vertrouwelijkheid

Coaching valt onder het beroepsgeheim en is strikt vertrouwelijk. Ook wanneer het traject vergoed wordt door je werkgever. Er wordt niets uit onze gesprekken besproken met een ander zonder jouw toestemming.

Tevredenheidsgarantie

Je ontvangt een unieke garantie op de coaching omdat we alleen op trajectbasis werken met een wetenschappelijk bewezen aanpak. Heb je je gehouden aan de opdrachten en toch je doelen niet behaald? Dan lossen we het samen op want jouw tevredenheid staat voorop.

Ja, ik wil in gesprek
Bijna klaar!
Vul het formulier in en dan wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.